Bani de la bugetul careian doar pentru CSM Victoria. Tratament discriminatoriu pentru alte asociații sportive

• publicat la: 20 noiembrie 2023
Bani de la bugetul careian doar pentru CSM Victoria. Tratament discriminatoriu pentru alte asociații sportive

Consilierii locali, aleși de către careieni, au confirmat și azi, 20 noiembrie 2023 spusele primarului evazionist de la ședința din 9 noiembrie 2023, dovedind supunere totală în fața președintelui UDMR. Muțenia consilierilor aleși de careieni a fost similară peștilor dintr-un acvariu.

Pe Ordinea de Zi au figurat trei proiecte de hotărâre dar acestea nu au fost făcute publice, faptul dovedind că UDMR Carei nu dă nici doi bani pe guvernul Ciolacu, doar încasează banii publici.

Toate cele trei proiecte de hotărâre au fost de fapt rectificări bugetare: la Victoria Carei, la societatea Carei Trans Bus si la BVC Primăria Carei.

În consens cu cele afirmate la ședința din 9 noiembrie 2023, primarul a inițiat proiect de hotărâre  pentru alocarea a 300.000 lei pentru CSM Victoria Carei.

Pentru că datorită ,,sponzorilor,, se pot plăti pentru meciurile câștigate de echipa de fotbal Victoria.

Din CSM Victoria fac parte doar echipa de fotbal cu fost consilier UDMR la conducere precum și echipa de tenis de masă a ginerelui viceprimarului. Până la intervenția Buletin de Carei nici tenisul de masă nu a fost tratat după performanțe.


..

Nu de același tratament se bucură celelalte sporturi din Carei, asociații sportive ai căror conducători nu fac parte din grupul de interese al administrației Kovacs-Keizer. Echipa de fotbal feminin DALIANA trebuie să își desfășoare meciurile  pe stadionul comunei Petrești de parcă nu ar fi din Carei. Sunt ignorate, de fapt DISCRIMINATE și echipele de baschet sau karate.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu