AJUNGE! Vrem DREPTATE pentru urmașii românilor persecutați etnic în perioada 1940-1944! Cerem parlamentarilor EGALITATE în drepturi cu minoritarii!

• publicat la: 19 decembrie 2023
AJUNGE! Vrem DREPTATE pentru urmașii românilor persecutați etnic în perioada 1940-1944! Cerem parlamentarilor EGALITATE în drepturi cu minoritarii!

Dușmanul stă mereu la pândă și lovește din nou în cea mai vitregită categorie de români: urmașii celor persecutați pe criterii etnice în perioada 1940-1944.

În România, majoritatea covârșitoare a parlamentarilor votează de trei ani de zile pentru amânarea plății indemnizațiilor românilor cuprinși în Legea 154/2021. An de an, în luna decembrie, dușmanii depun solicitare de amânare a plăților pentru români. Minoritarii beneficiază de indemnizațiile oferite de Legea 154/2021 NU ȘI ROMÂNII!

Solicitați parlamentarilor din județele  în care domiciliați explicații pentru această cruntă DISCRIMINARE!

AJUNGE! Plătiți indemnizații egale  pentru toate categoriile din Legea 154/2021! Plătiți retroactiv indemnizațiile pentru români așa cum se plătesc minoritarilor!

În județul Satu Mare excepție de la votul amânării plăților  a făcut liberalul Adrian Cozma. TOȚI parlamentarii sătmăreni de la PSD, UDMR și USR au votat pentru DISCRIMINAREA ROMÂNILOR  ÎN JUDEȚUL GREU ÎNCERCAT ÎN PERIOADA OCUPAȚIEI UNGARIEI HORTYSTE.

 RUȘINE parlamentarilor sătmăreni care își bat joc  tocmai de cei cărora le cer mereu votul!

Trei deputați liberali SOLICITĂ plata indemnizațiilor prin Legea 154/2021 și pentru români de la 1 ianuarie 2024

Trimiteți mesaje  parlamentarilor înainte de dezbaterea legii bugetului cu amendamentele propuse!

Daniela Ciută,

președinte filiala Carei a Asociației românilor expulzați în 1940

Lasati un comentariu