Invitație la ,,Poveste de Crăciun”

• publicat la: 19 decembrie 2023
Invitație la ,,Poveste de Crăciun”

Asociația Acces La Viitor alături de Teatrul de Nord Satu Mare și Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Satu Mare, vă invită joi, 21 decembrie 2023, de la ora 12.00, spectacolul caritabil pentru copiii instituţionalizaţi și cei din medii defavorizate, ,, Poveste de Crăciun”.

Evenimentul aflat deja la a XIX-a ediţie, şi-a propus să adune multe îmbrățișări, pentru că pe lista Moșului s-au anunțat că vor veni, 510 de copii. Dintre aceștia 250 sunt copiii asistați sociali sau instituționalizați, aflați în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului și Direcția de Asistență Socială Satu Mare. Lor li se alătură alți 260 de beneficiari ai altor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş.  Momentul magic pregătit pentru ei, va fi piesa de teatru ,,Micul Prinț şi desigur, cadourile pregătite de ajutoarele ,,Moşului” ce și de această dată sunt pline cu dulciuri şi jucării.

Pachetele sunt unele dintre cele mai frumoase şi mai consistente de până acum. E meritul sponsorilor, care şi de această dată au fost alături de ei şi au dorit să-I răsplătească pe micuţi cu dulciuri speciale, mult visate. Astfel că le suntem recunoscători celor ce au contribuit: Galant Leasing, Galant 2003, Fabrica de Ciocolată Mueller & Prietenii, Pufuleți Alina, Mov Soud Mix,  Rec Studio, Dărăban Topo SRL, Mihaela Jucan, Cozma Casian, Puiu Postas, Notarii Publici: Adina Codrean, Ressler Petra&Pop Adina, Roxana și Cristian Cristea, și toți inginerii topografi și angajații de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare. Lor li se alătură toți oamenii de bine care au donat prin www.acceslaviitor.ro

Alături de ei însă, se află întreaga comunitate. Ei sunt ajutoarele care au pus mâna la realizarea întregului proiect şi au adunat pluş cu pluş, jucărie cu jucărie, până s-au adunat sute de plușuri ce au ajuns atât în pachetele celor mici cât și în sacii ce vor ajunge la toate instituțiile ce au în îngrijire acești copii.. 

S-au deghizat în Crăciuniţe, Spiriduşi sau Elfi, voluntarii Asociației Acces La Viitor alături de părinții, copii și cadrele didactice de la Școlile Gimnaziale ,,Constantin Brâncoveanu „, ,,Avram Iancu „, ,,Lucian Blaga „, Liceele Sportiv și Reformat, Grădinițele ,,Voinicelul”, ,,Mondiala „, ,,Dumbrava Minunată ” și ,,Guliver” Satu Mare.

Lasati un comentariu