Nici în acest an nu au fost prezenți la Ziua Națională cei de la UDMR Carei și nici partidele AUR, USR și PMP

• publicat la: 2 decembrie 2023
Nici în acest an nu au fost prezenți la Ziua Națională cei de la UDMR Carei și nici partidele AUR, USR și PMP

La manifestarea oficială de Ziua Națională de la Carei nu au depus oficial coroane de flori cei de la UDMR, AUR , USR și PMP Carei.

Ca de obicei, UDMR Carei nu depune coroană de flori de Ziua Națională a țării care alimentează cu zeci de milioane de lei conturile uniunii la nivel național. Acesta este respectul acordat țării în care  minoritatea maghiară beneficiază de toate drepturile, fiind discriminată pozitiv.

De aici se văd intențiile uniunii careiene când vine vorba de bună înțelegere și respect reciproc. Ei au pretenții ca românii să nu ia niciodată atitudine împotriva nedreptăților, cei cu atitudine fiind catalogați antimaghiari în cel mai bun caz dar de obicei se încarcă nejustificat instanțele de judecată. Pentru membrii din uniune se acordă scutiri de taxe și impozite, sprijin pentru spectacole și baluri în primărie în Sala Festivă.

Singurul reprezentant al UDMR la manifestarea dedicată Zilei Naționale la Carei a fost viceprimarul Keizer Ludovic, fost consilier județean și local PNL. Acesta a depus o coroană de flori doar în numele Primăriei Carei.

Nu au fost văzuți nici în acest an reprezentanții AUR sau USR sau PMP Carei. Se vor activa probabil doar în campania electorală. Ziua Națională nu reprezintă o dată importantă pentru ei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu