Amendă în România pentru banner TRANSILVANIA PĂMÂNT ROMÂNESC!

• publicat la: 18 martie 2024
Amendă în România pentru banner TRANSILVANIA PĂMÂNT ROMÂNESC!

Mesajul nostru transmis ministrului de externe al Ungariei, din mijlocul a 3000 de maghiari, la Sfântu-Gheorghe: CEVA ESTE ETERN: Transilvania, pământ românesc!

Jandarmii, la comanda directă a decidenților politici, ne-au smuls cu brutalitate bannerul, scoțându-ne din mulțime în aplauzele ungurilor. Am fost băgați în dubă și duși la poliție unde am fost ținuți pentru întocmirea proceselor verbale de amendă (total 10 000 lei) până la sfârșitul manifestărilor iredentise prilejuite de ziua maghiarilor.  Am fost trei oameni, Marius Crețu, Gabi Ungureanu și subsemnatul, flancati de jandarmi și mascați încă de la intrarea în piața centrală a orașului, ca niste indivizi foarte periculoși pentru buna desfășurare a manifestărilor care rup practic în bucăți, de 34 de ani încoace, Art.1 din Constituția României.

Nu contează că Viktor Orban și alți oficiali ai Ungariei fac vizite neoficiale în România desfășurând politici care au ca obiectiv strategic primordial obtinerea autonomiei teritoriale a Transilvaniei și mai apoi alipirea acesteia la Ungaria. Contează că trei români afișează un mesaj cu Transilvania pământ românesc, iar acești români trebuie eliminați pentru a nu-i deranja cu acest adevăr istoric pe oficialii maghiari. Nu contează că Băile Tușnad sunt băile iredentismului maghiar, contează foarte mult în schimb să i se rupă spatele lui Dan Grăjdeanu, vina fiind Tricolorul Românesc, care din nou, deranja Ungaria…dar unde deranja și ,,Transilvania pământ românesc” și Tricolorul? În Ungaria cumva? NU, ci chiar în România! Nu ne-am dus noi la ei, ci ei au venit la noi!

Acești cretini sinistri ai guvernului din România, după ce sunt în mod repetat scuipați în față de oficialii Ungariei, dau ordine tocmai împotriva acelor români care au o reacție față de agresiunea Ungariei împotriva României. Cred că este un caz unic în Europa!

Avem de a face cu un stat care se sinucide și care ucide în același timp tot ce este de esenţă românească, de la identitate, istorie, cultură, până la economie. Trădarea se suprapune peste imbecilitate, iar rezultatul este crunt. Toate expresiile organizaționale autentic românești sunt contracarate instituțional. Este o contra-direcție românească care face loc liber unei străinătăți. Nici nu mai contează căreia, Est, Vest, nu are importantă, important este ca aici să nu mai fie România, ci altceva, după cum bat negocierile și vântul.

10 000 pentru ,,Ceva este etern: Transilvania, pământ românesc!” Zece mii lei amendă!

Dar cum ar fi Zece Mii de români adunați într-o piață pentru Ceva este etern: România?

Ar fi continuarea unei Istorii care pune pumnul în pieptul furtunii!

.
Mihai Tîrnoveanu


.

Lasati un comentariu