Pretențiile lui Kelemen Hunor la întâlnirea cu Marcel Ciolacu și Viktor Orban

• publicat la: 4 aprilie 2024
Pretențiile lui Kelemen Hunor la întâlnirea cu Marcel Ciolacu și Viktor Orban

Kelemen Hunor nu se dezminte și face din ipocrizie un fel de a fi, o politică pe care o servește celor creduli și aserviți altor interese decât ale României.

Miercuri, la București, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a avut convorbiri tête-à-tête cu premierul ungar Viktor Orbán, urmate mai apoi de discuții cu premierul ungar și cu Marcel Ciolacu.

În acest context, Kelemen Hunor a arătat că „trebuie să fim prezenți în fiecare instituție în care se iau decizii despre noi, maghiarii.”  SERIOS?  Păi, nenea Hunor, voi trebuie să fiți prezenți în fiecare instituție dar românii de ce nu au dreptul să fie reprezentați în conducerea fiecărei administrații locale?!

La Primăria Carei nu există din 2008 încoace  niciun român în conducere și nici că ați fost deranjați. Ați primit posturi de viceprimari în localități unde nu aveți 20% maghiari și tot nu vă e bine. Primiți de la statul român zeci și zeci de milioane de lei în timp ce asociațiile românești nu primesc niciun leu și nu ați reacționat pentru a se stabili egalitatea în drepturi.

Ai uitat nenea Hunor când ai venit la Carei pe data de 12 aprilie 2023 în calitate de vicepremier al guvernului României și ai început un discurs în limba maghiară pe domeniul public și abia apoi în limba română?

Ai uitat că ai venit la Carei pe data de 18 noiembrie 2017 în calitate de parlamentar la dezvelirea unui grup statuar pe domeniul public și NU AI VORBIT DELOC  în limba română?

Tot la Carei ai asistat la inaugurarea Casei de Cultură de după renovarea sa unde a fost prezentat program artistic exclusiv în limba maghiară?! Cum se face că nu ai fost  matale deranjat de aceste situații?

Nu este pentru prima dată când premierul Ciolacu lasă netaxate obrăzniciile  lui Kelemen Hunor dar va veni timpul ca și românii să taxeze activitatea lui Marcel Ciolacu și a partidului său.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu