Circumscripția electorală nr.2 Carei: Giurgiu-Kovacs Monica a încălcat legea

• publicat la: 11 iunie 2024
Circumscripția electorală nr.2 Carei: Giurgiu-Kovacs Monica a încălcat legea

Discriminare și la Biroul Electoral de Circumscripţie Electorală Nr.2 Carei care nu aplică aceeași măsură pentru toate plângerile. Plângerea consilierului și finului primarului Kovacs se trimite spre soluționare la Inspectoratul Județean de Poliție iar cea depusă de  redacția Buletin de Carei se trimite la…Poliția Carei.

Biroul Electoral de Circumscripţie Electorală Nr.2 Carei, președinte fiind grefiera Nocaci Codruța iar locțiitor Adela Oprițoiu din primăria Carei,  nu mai publică nicio Hotărâre după data de 8 iunie 2024 când consilierul primarului evazionist Kovacs depunea o plângere împotriva Buletin de Carei, singurul portal românesc  de știri din Carei, pentru că a fost depășit cu o oră termenul de îndepărtare a unui banner cu candidații PNL.  Vă dați seama ce palpitații au avut cei din primărie când au văzut galben în fața ochilor dis de dimineață. Nu excludem nici vreo intervenție pe la serviciile de furnizare de internet ca tocmai în acea dimineață să existe probleme de conexiune. Că doar știm cum se procedează când e vorba de Buletin de Carei, coșmarul celor care nu apreciază realitatea, informațiile bine documentate.

Situat în clădirea Primăriei Carei, Biroul Electoral de Circumscripţie Electorală Nr.2 Carei a preluat metehnele conducerii exclusiv UDMR și subordonaților aserviți și nu face publică Hotărârea 40 din 9 iunie 2024 privind  confirmarea încălcării legii electorale de către candidata Giurgiu-Kovacs Monica, fiica primarului Kovacs dar și nepoata lui Pataki Csaba.

Hotărârea nr.40 din 9 iunie 2024 a fost trimisă redacției Buletin de Carei dar nu a fost făcută publică așa cum s-a procedat în cazul consilierului și finului primarului evazionist Kovacs, H39 din 8 iunie 2024.

Găsiți mai jos captura de ecran care atestă că la data de 11 iunie 2024, ora 22,56 nu era postată Hotărârea nr.40 a Biroului Electoral de Circumscripţie Electorală Nr.2 Carei.

Am așteptat ca finul consilier personal al primarului să publice și Hotărârea nr.40 prin care se atestă că Giurgiu-Kovacs Monica a încălcat legea electorală dar cum era de așteptat, analfabetul funcțional nu are nici onoare și nici caracter. De fapt a făcut plângerea împotriva Buletin de Carei ca un act de servilism față de noul primar în speranța că nu va rămâne iar pe drumuri și va putea rămâne scrib la primărie.

Membrii Biroul Electoral de Circumscripţie Electorală Nr.2 Carei au considerat, cu majoritate de voturi, că se impune sesizarea Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare – Poliția Carei pentru aplicarea de sancțiuni pentru că în ziua votului, 9 iunie 2024, candidata  Giurgiu Kovacs Monica încă mai lansa și afișa materiale electorale.

De remarcat că plângerea  depusă de consilierul fin al primarului Kovacs s-a trimis spre soluționare la Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare nu la Poliția Carei așa cum s-a procedat atunci când cea care nu a respectat legea e Giurgiu-Kovacs Monica, fiica primarului și nepoata președintelui CJ Satu Mare. Poate pentru că la Poliția Carei încă se ține seama de cumetriile din primăria Carei.

Am remarcat și faptul că cel care a trimis pe adresa redacției Hotărârea de  la BECM Carei a scris eronat numele așa cum procedează și consilierul personal al primarului sau poate având biroul ușă în ușă cu BECM o fi dat o mână de ajutor .

Buletin de Carei,

singurul portal românesc de știri din Carei

 

Lasati un comentariu