Un agent de poliţie sătmărean e cel mai bun din ţară la înot 200m liber şi ştafetă

• publicat la: 18 iulie 2017
Un agent de poliţie sătmărean e cel mai bun din ţară la înot 200m liber şi ştafetă

În perioada 11 – 14 iulie  2017, a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Bacău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost reprezentat la această competiţie de un  agent din cadrul Postului de Poliţie Comunal Certeze. Poliţistul a concurat atât  la proba de concurs individuală: 200 m liber cât şi la proba ştafetă 4x50m liber alături de trei colegi din alte inspectorate, iar cum era de aşteptat, acesta s-a întors încununat de succes.

Astfel, agentul de poliţie David Remus-Florin a ocupat locul I  la ambele probe de concurs.

La manifestare au fost prezenţi 72 de reprezentanţi din cadrul tuturor structurilor ministerului.

Poliţistul sătmărean David Remus-Florin, are 28 de ani şi îşi desfăşoară activitatea profesională în cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Secţia de Poliţie Rurală Negreşti Oaş.

L-am putea descrie ca pe un poliţist model care în timpul liber practică diferite sporturi printre care și înotul. Fiind de copil o fire foarte activă, părinții l-au dus pentru  prima dată  la bazinul de înot la vârsta de 6 ani. Foarte receptiv, a reușit în scurt timp să invațe primele procedee ale acestui sport, iar în scurt timp a participat la concursuri.

Acest sport i-a adus de-a lungul timpului pe lângă satisfacţii  și  peste 300 de medalii obţinute la competiţii naționale si internaționale. 

 Îi urăm mult succes în competiţiile viitoare şi ne mândrim cu prezența lui în rândurile polițiștilor sătmăreni.

Lasati un comentariu