Ovidiu Păştean de la Poliţia Rutieră a fost avansat în grad şi a devenit subcomisar de poliţie

• publicat la: 16 September 2016
Ovidiu Păştean de la Poliţia Rutieră a fost avansat în grad şi a devenit subcomisar de poliţie

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, a avut loc azi la data de 15 septembrie 2016, o şedinţă festivă în cadrul căreia au fost avansaţi în gradul profesional următor, la termen, 9 ofiţeri şi 15 agenţi de poliţie. La festivitate ne-a onorat cu prezenţa domnul TAMAS ALTFATTER, subprefectul judeţului, care a transmis un mesaj de felicitare către toţi cei care zi de zi îşi dedică activitatea siguranţei cetăţenilor.

S-a dat citire mesajului de felicitare transmis de către Inspectorul General al Poliţiei Române, chestor de poliţie BOGDAN DESPESCU, iar domnul comisar şef de poliţie FLORENTIN VLAD, şeful IPJ Satu Mare, a prezentat ordinul şi dispoziţia de înaintare în gradul profesional următor a celor 24 de poliţişti din cadrul IPJ Satu Mare.

În gradul de comisar de poliţie a fost avansat subcomisar de poliţie Buzea Adrian.

În gradul de subcomisar de poliţie au fost avansaţi următorii inspectori principali de poliţie: Boitor  Gheorghe -Sorin, Cucuiat  Sorin-Octavian, Bretan  Dorin-Adrian, Gherman Cristian Gheorghe, Grigoraş Lucian-Marcel-Nicu, Parasca Robert-Dan, Pastean  Valeriu-Ovidiu, Popescu Mihai-Viorel.

În gradul de inspector principal de poliţie a fost avansată inspector de poliţie Chiorean Liviana-Mihaela.

În gradul de agent şef principal de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi şefi de poliţie: Geiger Nicolae, Momeu Stelian, Nagy Emeric, Pop Alin Vasile.

În gradul de agent şef de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi şefi adjuncţi de poliţie: Chis Cristian Nicolae, Costan Gheorghe Claudiu, Cucuiat Calin Dan, Mocan Cristian Nicolae, Pop Florin Gheorghe, Tarţa Daniel Dorel, Tăut Viorel Grigore.

În gradul de agent şef adjunct de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi principali de poliţie: Andreica Dorel Cosmin, Ciora Florin Vasile, Jurju Rodica Felicia.

În gradul de agent principal de poliţie a fost avansat  agent de poliţie Vraja Gabriel Vasile.

Lasati un comentariu