Miros pestilențial cu iz de campanie electorală la Carei

• publicat la: 11 iunie 2020
Miros pestilențial cu iz de campanie electorală la Carei

Dacă nu ar fi adevărat am putea să și râdem de circul la care apelează evazionistul Kovacs pentru a masca neregulile din Primăria pe care  o conduce din 2008.

De fapt, Kovacs Eugen recunoaște că este incapabil să gestioneze problemele urbei și își aduce aminte că mai există careienii. Acei careieni care plătesc taxe  și impozite așa cum el nu plătește din 2008.

”Sunt nevoit să apelez la cetățenii din Carei, să-i rog să facem front comun pentru a pune capăt acestei poluări,, spune  evazionistul Kovacs pe pagina socială a Primăriei Carei.

Adică dai aprobare și tolerezi de ani de zile această situație dar taman înainte de alegerile locale te trezești că ceri ajutorul careienilor. Curat-murdar coane Eugene.

Când facem un front comun domnule primar pentru salvarea  speciilor de păsări protejate din aria protejată Bobald, acolo unde știți dvs cine  își face lac  de agrement?

Când facem un front comun pentru a împiedica lucrările dezastruoase din oraș? Apa băltește pe trecerile de pietoni proaspăt refăcute! Pe pista de biciclete nu încape una cu trei roți folosită de pensionari și să nu mai vorbim de traseul în valuri.

Pe când  o apelare la careieni pentru a recupera paguba din masa lemnoasă doborâtă din Parcul Dendrologic Carei și niciodată valorificată în folosul orașului?

Cât de disperat poate fi pentru obținerea unui nou mandat dacă face apel la careieni într-o problemă pe care demult trebuia să o rezolve ….dacă avea capacitatea.

Buletin de Carei a fost blamat când a depus sesizări la Garda de Mediu pentru a reclama mirosul pestilențial ce plutea peste oraș. Doar ulterior a luat atitudine și conducerea exclusiv UDMR  a Primăriei Carei iar acum crede că avem memoria scurtă.

Disperarea evazionistului Kovacs de a rămâne fără loc de muncă e mai mare decât respectul pentru careieni și adevăr.

Neputința lui este transformată cu tupeu  în campanie electorală!

https://www.buletindecarei.ro/2019/08/dupa-semnalarile-buletin-de-carei-reactioneaza-si-primaria-privind-duhoarea-pestilentiala-comentarii-sterse-de-pe-pagina-primariei-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/08/amenda-uriasa-aplicata-societatii-responsabile-pentru-duhoarea-pestilentiala-din-carei-primaria-sterge-comentariul-incriminator.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu