Programează-te la unul dintre cele mai bune saloane, prin Stailer

• publicat la: 17 martie 2022
Programează-te la unul dintre cele mai bune saloane, prin Stailer

Apelează la schimbarea de look de care ai nevoie fără teama că vei plăti prețul pe care nu ți-l permiți! Cum poți face acest lucru? Consultând anterior detaliile referitoare la prețul serviciului dorit. Programează-te la unul dintre cele mai bune saloane prin Stailer și obține look-ul mult visat! Online poți face o programare fără să faci nici cel mai minim efort.

Platforma Stailer este destinată tuturor clienților care vor să beneficieze de confort atunci când vorbim de programarea la salon. Prin intermediul său poți consulta toate saloanele din zona ta și să optezi pentru cel care ți se potrivește cel mai bine. Aplicația și platforma conțin saloane și hairstyliștii din zeci de orașe din România, așadar te poți programa oriunde. Aproximativ 1000 de saloane sunt gata să primească noi clienți prin rezervările online.

Descoperă saloanele din zona ta prin harta interactivă

Harta interactivă este disponibilă în aplicație. După permiterea monitorizării locației tale vei primi lista cu toate saloanele și hairstyliștii din apropierea ta. Ești în căutare de o frizerie Satu Mare? Harta îți va arăta toate frizeriile din zonă, împreună cu recenziile lor și locația exactă a acestora. Mai apoi, în câțiva pași simpli te poți programa pentru o nouă tunsoare.

Aplicația și platforma sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Poți face oricând o programare unui prieten, direct din contul tău de pe site sau din aplicație. Aceasta poate fi descărcată pe orice smartphone sau tabletă, din App Store, Google Play sau App Gallery. Este complet gratuită și foarte ușor de utilizat.

Obține o programare la tuns prin aplicatia Stailer pentru tine și fiul sau fiica ta! Dacă ești la serviciu și vrei să faci o programare pentru tine și un alt membru al familiei, o poți face direct din aplicație. Nu va mai fi necesar să apelezi telefonic recepția și să căutați un loc disponibil. Puteți merge împreună și să vă programați la interval rapid de timp, fără ca altcineva să intervină între voi. Programările efectuate de pe site sau din aplicație sunt mai rapide decât cele telefonice.

Setează remindere pentru programarea ta

Din contul tău poți seta intervalul la care să primești notificări pentru programare. Aceasta îți va trimite fie mesaj text pe numărul tău, fie pe telefon din aplicație. Nu vei uita de programare și nu vei întârzia prin această funcție inedită. În plus, dacă programarea nu se mai potrivește cu programul tău, o poți anula tot din contul tău și reveni ulterior pentru reprogramare. Vei fi informat și cu privire la anularea programării de către hairstylist.

Aplicația și platforma conțin servicii corespunzătoare fiecărui gen. Puteți găsi împreună un centru de înfrumusețare și să vă programați amândoi – fiind un adevărat răsfăț atât pentru femei, cât și pentru bărbați. De asemenea, poți face persoanei iubite o programare surpriză, doar prin specificarea numărului său de telefon la finalizarea acesteia.

Pentru alte informații suplimentare poți accesa live chat-ul de pe site sau adresa de e-mail support@stailer.ro.

Lasati un comentariu