Creații vestimentare deosebite marca D’OR prezentate la Carei

• publicat la: 22 iulie 2022
Creații vestimentare deosebite marca D’OR prezentate la Carei

Designerii sătmăreni Cosmin Mureșan și Sebastian David au prezentat în această seară la Carei noua lor colecție de vară, Jardin d’ete, a brandului D’OR.

,,D’OR” este un proiect de imagine si design vestimentar destinat tuturor celor care își doresc creatii unicat sau la comandă, atât pentru femei cât si pentru bărbați.

D’OR” propune ținute executate la comandă, în sistem unicat. Folosind țesături de calitate si o executie care împleteste tehnologia si handmade-ul, acest proiect de imagine vine în întâmpinarea dorintei de unicitate a fiecărui client.

Am asistat la prezentări dedicate atât copiilor cât și adulților. Eleganță, stil și rafinament au fost atributele colecției prezentate astăzi. Publicul careian a primit cu aplauze fiecare apariție  și a apreciat prestația manechinelor. Locul ales a fost spațiul din jurul fântânii arteziene.

GALERIE FOTO

Considerație pentru cei doi designeri care au acceptat să prezinte colecția lor de vară în fața careienilor din toate categoriile sociale nu doar în fața unor complexați care au pierdut  noțiunea timpului și sunt încă ancorați în evul mediu.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu