Manifestările din Ianculești nu sunt postate pe pagina Primăriei Carei. Spectacol folcloric românesc în satul FĂRĂ Cămin Cultural

• publicat la: 27 august 2022
Manifestările din Ianculești nu sunt postate pe pagina Primăriei Carei. Spectacol folcloric românesc în satul FĂRĂ Cămin Cultural

Evazionistul Kovacs, primarul Careiului, a confiscat Primăria Carei, nostalgic fiind după cele 5 firme falimentate de el. Prezența consulului Ungariei la Carei apare pe pagina oficială a organizației guvernamentale din România dar manifestarea Zilele Iancului din satul ce aparține de UAT Municipiul Carei nu apare. Satul Ianculești este singurul sat românesc ce nu are Cămin Cultural funcțional. Primăria Carei refuză reabilitarea lui și îl lasă să se ruineze  pentru a acorda acel teren familiei fostului asociat de la una din firmele falimentate.

Cea de-a XXI-a ediție a Zilelor Iancului va avea loc duminică, 28 august 2022, în satul Ianculești, cu începere de la ora 12,30.

Consiliul Local Carei a alocat suma de 30 de mii de lei pentru evenimentul care va fi susținut financiar și de Consiliul Județean Satu Mare. Pe afiș nu apare sigla Primăriei Carei.

Satul Ianculești aparține administrativ de Primăria Carei dar anunțul manifestării NU APARE pe pagina acesteia.

Binecunoscuții interpreți Marius Ciprian Pop și Alexandra Chira vor cânta în satul românesc în care Primăria cu conducere exclusiv UDMR refuză reabilitarea Căminului Cultural. Ultimul delegat sătesc care a solicitat aprobare pentru reabilitarea Căminului Cultural a fost Ciprian Chiorean. Nici măcar sătenii nu au fost  lăsați să preia clădirea  pentru a efectua voluntariat de lucrări de renovare.

Rușine Kovacs Eugen că practici discriminarea pe criterii etnice din funcția de primar!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu