Câştigătorii de serviciu la Cupa Revelionului Carei 2014- echipa din Foieni

• publicat la: 27 decembrie 2014
Câştigătorii de serviciu la  Cupa  Revelionului Carei 2014- echipa din Foieni

Sâmbătă, la sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, s-a desfăşurat ultima competiţie sportivă careieană a anului 2014 – Cupa Revelionului. Multă mişcare,sport şi ,bună voie  au fost factorii principali ai manifestării de sâmbătă.  Aflată la cea de-a patra editie,Cupa Revelionului a reunit la start un număr de 5 echipe,faţă de 8 anul trecut.

Condiţiile impuse pentru participare au fost ca fiecare echipă să cuprindă 10 persoane cu vârsta de peste 30 de ani,urmând ca acestea să dispute atât meciuri de  handbal, cât și fotbal şi baschet,durata  unui meci fiind de 12 minute.

Kind Rudolf a fost arbitrul competiţiei din acest an.

Marius Bucureştean de la echipa Stil a declarat pentru Buletin de Carei,,în fiecare an participăm la acest concurs, este o competiţie de bun augur. Am fost finalişti la celelalte ediţii, concurând la acest turneu de fotbal, handbal şi baschet ne pregătim pentru divizia A’’, a spus glumind acesta.

De la echipa Primăria Municipiului Carei,  prof.Răzvan Nintaş ne-a spus că ,,noi suntem o echipă care participăm des la aceste competiţii. Suntem o gaşcă de prieteni, suntem trecuţi de vârsta de 30 de ani, domnul Brem este mai în vârstă, are 65 de ani.

Orice fel de competiţii, dacă sunt sportive sunt binevenite, noi suntem prezenţi mereu. Participăm la Cupa Jandarmilor, a Pompierilor şi ne pregătim şi ne antrenăm în timpul acestor competiţii. Mai este şi un protocol, ocazie pentru a socializa şi a ne simţi bine. La Cupa Revelionului participăm pentru al patrulea an, e o competiţie mereu frumoasă, mai ales acum între sărbători. Anul ăsta sunt 5 echipe, m-a surprins, fiindcă anul trecut  au fost mai multe.’’

Bogdan Georgescu, care a jucat şi el pentru echipa Primăria Municipiului Carei, declară că ,,este o competiţie faină şi reuşită, o bună o cazie de a mai face puţin sport acum după sărbătorile de Crăciun, chiar e solicitant pentru că sunt 3 sporturi, handbal, fotbal şi baschet la care participăm, unde jucăm multe minute. Doresc să urez un călduros La  Mulţi   Ani ! tuturor careienilor ,un An Nou plin de realizări şi bucurii”.

Nici în acest an careienii nu s-au înghesuit în tribune,ceea ce nu înseamnă că acestea au fost goale. Intr-una din încăperile din incinta sălii de sport,bucătarii au pregătit lapcsanka, o mâncare ungurească tradiţională preparată din cartofi, făină, sare, piper şi usturoi,prăjite în ulei, pentru jucători şi susţinători.

La finalul meciurilor disputate,câştigători au fost şi în acest an,sportivii de la Foieni reuniţi în echipa Testneveles.

Clasamentul final al celei de-a patra ediții a Cupei Revelionului a arătat astfel:

1.FC TESTENEVELES, Foieni

2. Echipa Primăria Municipiului Carei

3. Echipa Stil

4. Echipa Drynk Team

5. Echipa UDMR

Premii speciale au luat jucătorii Florin Turcu pentru cel mai bun jucător al turneului, Leitner Robert pentru cel mai curajos portar şi Szaboszlay Gyula, Ciranku Mihaly.

Nici la cea de-a patra editie a Cupei Revelionului,administratia locala nu a fost în stare să asigure conditii decente pentru calea de acces la sala de sport. Soferii au avut de făcut slalom printre gropile capcană pentru a ajunge la locul de parcare.

Prea ocupati cu semnarea de contracte de publicitate pentru presa de casă care înghite banii careienilor sau cu semnarea de acte aditionale  la contractele de lucrări cu firmele din grupul de interese,edilii au uitat de careienii care frecventează sala de sport din spatele fostei Băi Comunale.

redacţia

comentarii

de luca la 27 decembrie 2014 - 22:30

bravo foieniu!!!!
si la sport ati intrecut careiu si la primarie!!!!

de vasiii la 7 ianuarie 2015 - 11:15

nintas vb de fotbal da in minge spitu…? iar de turneu asta nu ai ce sa b doar ca sau mai furat cv din bugetu de la primarie….aia de la foieni nu pot da drept una in minge…mari profesori si fotbalisti

de corin la 7 ianuarie 2015 - 12:01

daca si fotbal stii dupa cum scrii atunci suntem lamuriti cu cine la cine da lectii…ai fi lipsit de la orele lui nintas si te-a pus absent si acum te dai mare tastator ce sa zic…

Lasati un comentariu