Accident la Carei

• publicat la: 20 decembrie 2015
Accident la Carei

La data de 18.12.2015, în jurul orelor 10,00 pe bld. 25 Octombrie din Carei, a avut loc un accident rutier soldat cu rânirea ușoara a unei persoane. Conducătorul auto P. Richard, de 18 ani, din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul Citroen, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de  57 ani, pensionar, din Carei, care se afla angajat în traversarea regulamentară a străzii, semnalizată corespunzător prin marcaje si indicatoare. In urma accidentului a rezultat rănirea usoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Satu Mare, pentru investigații amănunțite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată fiind recoltate probe de sânge atat conducatorului cât și victimei.

Sâmbătă, 19 decembrie a.c.,  în jurul orelor 23,15, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei, l-au depistat în trafic, pe DJ 195 B în localitatea Moftinu Mare, pe V. Janos, de 20 de ani, din Craidorolț, în timp ce conducea autoturismul VW Vento, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie. De asemenea, a fost testat cu aparatul alcooltest în vederea stabilirii alcoolemiei, care a indicat o valoare de 0,05 mg alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 din Codul Penal.

Lasati un comentariu