Aceleaşi firme şi la renovarea noului sediu al Primăriei

• publicat la: 6 aprilie 2010
Aceleaşi firme şi la renovarea noului sediu al Primăriei

Consorţiul desemnat să renoveze viitorul sediu al Primăriei este cel care  a câştigat şi licitaţia pentru reabilitarea Castelului Karolyi. Acesta este format din Solprest SRL, Dominium SRl şi Ambient Group SRL.

Lucrările de transformare ale fostului han Cerbul de Aur în viitorul sediu al Primăriei Carei au început. Termenul de finalizare al acestora este de 14 luni, dar cu adevărat interesantă este modalitatea în care s eva chita plata şi numele firmelor, care e xecută lucrarea.

Ei bine, Primăria a ajuns la un acord cu Solprest SRL, Dominium SRL şi Ambient Group SRL, exact cele trei firme, care se ocupă şi de reabilitarea Castelului Karolyi. Lucrarea va costa 5.810.000 de lei,  iar Primăria o va achita în cinci ani după preluare, în rate.

Mutarea Primăriei din actualul sediu a fost motivată de mai marii municipiului prin viitoarele economii ce s-ar face prin renunţarea la plata chiriei. În momentul de faţă Primăria achită 12.000 lei, plus T.V.A., lunar, pentru a putea folosi clădirea în care îşi desfăşoară activitatea.

Clădirea fostului han Cerbul de Aur a mai fost folosită ca Primărie de la începutul anilor 1900 până în 1968. Clădirea a fost construită în anul 1838, iar de-alungul timpului a găzduit clubul auto careian, organizaţii politice de tineret, mai multe istituţii, printre care şi Armata.

Paul Sarvadi

comentarii

de MARIN la 6 aprilie 2010 - 08:54

Da ce va mai mirati,era de stiut,nui nimic nou sub Soare.

Lasati un comentariu