Victorie Oarul … aşteptăm returul

• publicat la: 10 octombrie 2010
Victorie Oarul … aşteptăm returul

Victoria Carei incepe meciul cu Fabian, Moca,Muller,Kovacs,Madaras ,Botoş,Krajczar,Alexuţan,Kopriva, Lakatos şi Viezer.

Somesul Oar incepe cu Socaciu,Botoş Daniel,Saraz,Marian,Botoş Al,Găvruş,Giurgiuţian,Tripon,Nagy şi Zsiga.

Astăzi, cu incepere de la orele 15,00, pe o vreme ideală pentru fotbal, in faşa a peste 150 de spectatori, Victoria Carei a intâlnit Someşul Oar in derby-ul etapei.

Lovitura de inceput aparţine echipei gazdă dar Victoria se instalează in jumătatea adversă arătând că a venit să ia toate punctele.

In  min 3 are loc prima fază litigioasă, la ţinerea evidentă de tricou a unui jucător careiean de către Botoş Al..Arbitrul Ovidiu Mazilu, deşi foarte aproape de fază nu sancţionează infracţiunea.

Pe fondul jocului bun al Victoriei apare prima ocazie , in min 4 Lakatos şutează de la 16m, portarul Socaciu respinge in extremis.

In min 5 ,fază cursivă a Victoriei dar Viezer nu poate controla balonul la limita careului de 16m.

Primul şut pe poartă al gazdelor, in min 6, Muller prinde fără probleme.

Victoria joacă fotbal, gazdele se remarcă intervenţiile “ hotărâte”, de multe ori dincolo de limita regulamentului.

Surprinzător, cei sancţionaţi sunt jucătorii oaspeţi care incasează doua cartonase galbene, in min10 şi 11, prin Lakatos şi Muller.

Pe acest fond , jucătorii careieni işi pierd din elan , gazdele au prima fază mai periculoasă in min15 când Tripon reia cu capul peste poartă, din poziţie favorabilă.

Jocul dur al gazdelor continuă fiind nevoie de intervenţia antrenorului Nagy Istvan, care in min29 intră pe teren pentru a-şi calma jucătorii.

In min33 Madaras execută o lovitură liberă de la 35m, fără rezultat, contraatac rapid al gazdelor care surprinde apărarea Victoriei şi Nagy inscrie din careu: 1-0

Gazdele sunt mai prezente in joc, au mai multe faze de poartă şi in min 40, la un corner de pe partea stângă , Nichita, nemarcat, inscrie cu capul dintre 3 apărători careieni, din interiorul careului mic.  Victoria -Someşul Oar  0-2

In repriza a doua Victoria intră hotărâtă  să recupereze handicapul de pe tabelă .

Antrenorul Bagosyi face numai puţin de 4 schimbări in primele 10 minute , intră Szilagy ,Stanley Edebe, Puskas si Ticle ies Krajczar,Lakatos,Viezer si Kopriva.

De remarcat efortul depus de Viezer care, a incercat să organizeze jocul Victoriei la mijlocul terenului in absenţa lui Pereş.

Pata de culoare a careienilor, nigerianul Stanley Edebe, intâmpinat cu ostilitate la intrarea pe teren de către suporterii echipei gazdă, răspunde prin mijloace fotbalistice şi in min 63 il angajează  in adâncime pe Szilagy cu un lob perfect, acesta din urmă irosind cea mai mare ocazie de gol a Victoriei.

In min 69, lovitură liberă Moca, preluare de  efect a lui Stanley dar şutul rămâne fără rezultat.

Victoria crede in continuare in şansa ei dar scorul rămâne neschimbat până la final, nedrept faţă de desfăşurarea jocului din a doua repriză când a avut o posesie mai bună a balonului şi mai multe faze de poartă decât gazdele.

redactia

comentarii

de zingarinho la 10 octombrie 2010 - 17:36

ce-i cu voi,nu comentati nimic despre meci,ii felicit pe baietii de la Carei ptr. ca au primit doar 2 boabe:)))

de "SQUAD" Carei la 10 octombrie 2010 - 17:54

citez: „Pata de culoare a careienilor, nigerianul Stanley Edebe, intâmpinat cu ostilitate la intrarea pe teren de către suporterii echipei gazdă”

Taranii tot tarani raman… Oar-ul e la 100 ani in urma,ca si civilizatie. End of story.

de gabi la 10 octombrie 2010 - 18:30

Mda, asta cu stanley e mai urata chiar decat arbitrajul in stilul clasic romanesc al lui Mazilu. Oricum, pe mine ma distreaza partea cu „suporterii echipei gazda”. cred ca nici ei nu stiu saracii cu cine tin, cat le mai ramane echipa in oar, cand se va muta la SM, ce se va alege de ea, etc. Stai linistit, squad, se vor gasi si in carei „oameni” care sa il huiduie pe stanley, nu e vb de tarani, majoritatea romaniei e formata din tarani. dar nu tarani in sensul propriu. forza viki!

de ucu la 10 octombrie 2010 - 18:56

real andrid-urziceni 2-1:D………in rest dupa mine Mazilu este un albitru de perspectiva dar sa nu intelegi gresit ce am scris deoarece nam fost la meci insa il cunosc si nu vreau sa iasa cv cearta nam io treaba cu nimeni…..victoria-REAL ANDRID….;)

de ucu la 10 octombrie 2010 - 19:02

si niciodata echipa de acasa no sa fie mai sanctionata sau mai furata sau cn stie ce……….

de gabi la 10 octombrie 2010 - 19:15

ai dreptate in tot ce scrii, ucu. doar ca „aLbitrul”…:))

de ucu la 10 octombrie 2010 - 19:54

acuma nah asta e:-<

de zingarinho la 10 octombrie 2010 - 19:58

se scrie arbitru,atata nu stiiiii,ooo:))bine ca joci de 10 ani fotbal:))))

de Sarca la 11 octombrie 2010 - 07:52

victoria nu poate da vina pe albitru …paerea mea…a fost corect,ca a mai gresit,fiecare greseste…meciul a fost fain si diferenta la facut mijlocasi centrali de la oar care au jucat bine,foarte bine!

de likurik la 11 octombrie 2010 - 10:09

pacat caci n-a jucat omul de baza al Careiului…nu da nume „Patrick”:D

Patrick the best,fuck the rest:>

de erich la 11 octombrie 2010 - 12:08

mazilu a arbitrat f bine,nu se poate spune ca am pierdut pe seama arbitrajului.oarul a fost mai buna.

de sportiv la 11 octombrie 2010 - 16:39

de fapt cat a fost scorul pana la urma ? cine a castigat ? in articol scrie Victoria – Oar 2 – 0.

de liviu la 11 octombrie 2010 - 17:18

baetilor nu-e vorba de albitru ci de baeti din oar lor le lipseste cei sapte ani de acasa nu-au avut parinti cine sa le invete.

de boixosnois la 11 octombrie 2010 - 17:47

scorul la juniori? eventual si marcatori..

de Dallos la 11 octombrie 2010 - 18:41

5-0 la juniori marcatori:( din pacate in retur ne mai vedem baietii de la oar 😕

de Dallos la 11 octombrie 2010 - 18:42

marcatori nu stiu 🙁

de Alessandro la 11 octombrie 2010 - 19:18

N-am inteles niciodata la Oar de unde vine lipsa asta de fairplay, (ne-au facut hotzi)lipseste total modestia si obisnuim sa ne laudam cu chestii ce noi credem ca sunt mari si de fapt sunt mici.Cautam superlative la echipe si jucatori, cand de fapt sunt vai mama lor ce arata.Astea sunt frustrari ale societatii romanesti si cu cat un popor e mai sarac cu atat are frustrari si cauta sa-si inventeze idoli, desigur ca multimedia si presa tot din societatea asta se trag si sunt direct influentati si participanti!:-|

de suporteru la 13 octombrie 2010 - 10:01

iar va batut oaru….vam mai zis ca nu aveti treaba cu fenomenu asta cum va prinde o ech. mai buna O FURATI…apropo de mazilu da cand va ajutat acasa cu 2…3 de 11 m si de cate ori va arbitrat acasa va ajutat

de tiki-taka la 13 octombrie 2010 - 10:02

sa jucati numai cu sanislau si decebalu ca pe aia ai bateti.

de Dallos la 13 octombrie 2010 - 16:46

Aveti gura prea mare,astia ce nu au curaj sa isi dezvaluie aderavata identitate…:| trist din partea voastra,decat sa scrii ceva prostie mai bine tine-o pentru tine si taci!

de ucu la 14 octombrie 2010 - 09:05

nah acuma incepeti si ganditiva la meciu cu andrid nu inainte de cel cu oar:))
numa daca si de noi aveti cv frica at mai bn:-j….dal in colo de fotbal:))
nici macar portar nu avem ca nui voie sa joace din cauza canducerii de la echipa contra care jucam…….ce oameni…:-j

de alin la 14 octombrie 2010 - 11:11

da ce retur asteptati ca de vreo 4,,5 ani va bat meru si la carei si la oar

de Alessandro la 14 octombrie 2010 - 18:33

pt.alin :Nici macar nu stii despre ce vorbesti! Esti exemplul romanului. Bine romane, tine-o tot asa si vei ajunge departe …. Uneori mi-e sila de oameni ca voi dar mi-aduc aminte ca nu e vina voastra.Nu te-ai informat bine baiete! 4-5 ani Victoria era in divizia „C” iar tzaranii din Oar nici nu stiau cum se joaca fotbalul!!

de Alessandro la 14 octombrie 2010 - 18:40

Ucule esti suparat tare?? Sa nu fi suparat! La Berveni atzi primit trei goluri lejer cu Fekete in poarta! Am fost la meci si credeam ca Fekete cunoaste Berveniul si castigatzi fara probleme dar nu era asa.Crezi ca la Victoria nu primitzi 6 goluri ,cu sau fara Fekete? Fi linistit ca nu plecatzi fara 6,7 goluri primite! Fara suparare!

de ucu la 14 octombrie 2010 - 18:49

6?7?……:-j….dc nul lasa sa apere…lasa ca la berveni nu zic ca faceam meci mai bun da oricum acolo 70%o fost la nunta si so cam vazut….da oricum noi nu avem pretentia sa cstigam suntem constienti ca nu putem alerga cat ei nu avem conditia lor fizica si terenu in orice caz ii mare aia stiu da 6 7 no sa fie

de gabi la 16 octombrie 2010 - 00:42

alessandro, prea mult ii bagi in seama pe niste fosti jucatori ai victoriei, care din diverse motive nu mai sunt la victoria, si care sunt suparati pe conducerea echipei, din cate vad. le multumim pt ce au facut pt victoria, dar atat, gata…nu a ajuns victoria atat de jos sa ameninte andridul ca ii da 6-7 goluri. e totusi o diferenta clara de traditie, istorie, tot ce vrei intre cele 2.

de ucu la 16 octombrie 2010 - 08:18

gabi le ai mah…….da atata nu stii ca majoritatea din ungaria si din andrid si de oriunde is sunt jucatorii victoriei majoritatea sunt inca ai victoriei care in iarna si la primavara trebe sa se revina si in plus ce te intereseaza de allesandro cu cn vorbeste?…..si oricum cn crezi ca ce pretentii avem noi de la meciu asta merem sa ne prezentam si fie ceo sa fie……

de ucu la 16 octombrie 2010 - 08:18

sa revina scz nu „sa se” revina:))=))

de gabi la 16 octombrie 2010 - 13:07

tu esti inca juc victoriei? revii in iarna? zi-mi pls, cine revine in iarna?

de pax et bonum la 16 octombrie 2010 - 16:17

scor?

Lasati un comentariu