Florin Croitoru, argint şi bronz la Europene pentru România

• publicat la: 12 aprilie 2011
Florin Croitoru, argint şi bronz la Europene pentru România

Sportivul Florin Ionuţ Croitoru a cucerit, luni, medaliile de argint şi bronz în proba de aruncat, respectiv la total din cadrul Campionatelor Europene de la Kazan (Rusia), categoria 56 de kilograme.

Românul a ridicat 141 de kilograme la stilul aruncat, fiind devansat numai de moldoveanul Oleg Sîrghi, care a reuşit să ridice 150 de kilograme. Pe locul trei s-a situat armenaul Smbat Margaryan, cu 140 de kilograme.

La total, Croitoru a ocupat locul trei, cu 256 de kilograme, după campionul european Sîrghi, cu 262 de kilograme, şi turcul Gokhan Kilic, 256 de kilograme.

Sportivul român s-a clasat pe locul patru la stilul smuls, cu 115 kilograme ridicate, pierzând bronzul la cântar. Medalia de aur i-a revenit lui Kilic, cu 118 kilograme, argintul lui Stanislav Şadovici din Belarus, tot cu 118 kilograme, iar bronzul moldoveanului Ghenadie Dudoglo, cu 115 kilograme.

sursa  Prosport

comentarii

de Gabi D la 19 aprilie 2011 - 06:39

De ce se vorbeste numai de fotbal in Romania cand avem atatia tineri talentati?Felicitari sportivilor si antrenorilor nostri care ne aduc atata bucurie in suflete!

de gabi la 19 aprilie 2011 - 08:42

nu vei intelege niciodata de ce! tu esti alaturi de sportivi doar cand auzi ca urca pe podium, tipic suporterului de rezultat, probabil si „victoria” din orasul nostru iti place cand e in liga a 2-a sau a 3-a cel putin. fenomenul asta se vede si la suporterii echipei cfr cluj…unde erau ei cand echipa era in liga a 3-a….hmmm…cei cu caracter adevarat nu renunta niciodata, cei cu caracter indoielnic sunt suporteri doar cand li se aduce ATATA bucurie in suflete!! penibil!!

de gabi la 19 aprilie 2011 - 08:44

si inca ceva, poa’ sa se rastoarne carul cu prosti peste intreaga lume a fotbalului, sa fie cei mai slabi sportivi in domeniul asta…fotbalul a fost, este si va fi sportul rege!!

Lasati un comentariu