Înscrieri pentru “Cel mai puternic bărbat 2011″

• publicat la: 9 August 2011
Înscrieri pentru “Cel mai puternic bărbat 2011″

Direcţia de Cultură şi Sport din cadrul Primăriei Carei, în parteneriat cu sala de forţă Fit Force, din municipiu, organizează cea de-a treia ediţie a concursului “Cel mai puternic bărbat”, în data de 24 august, de la ora 19.00, în cadrul AugustFest, pe terenul de handbal din Parcul Dendrologic.

După succesul primelor două ediţii, în cadrul cărora au concurat doar careieni, în acest an, organizatorii, au decis să transforme competiţia într-una regională. Astfel, până în data 22 august, se aşteaptă înscrierea celor care doresc să îşi testeze forţa, îndemânarea şi curajul, indiferent de reşedinţă, la numărul de telefon 0749.110.418 (Daniel Mureşan) sau personal, la sala de forţă Fit Force, din Carei, strada Progresului, numărul 12.

În cadrul concursului vor avea loc probele clasice ale concursurilor de profil, precum tractarea camionului sau rotirea cauciucului, dar organizatori pregătesc şi câteva surprize şi modificări faţă de anii trecuţi.

Premiile în bani, diplome, abonamente la sala de forţă şi produse tipice culturiştilor vor fi substanţiale.

Primii cinci concurenţi înscrişi urmează fie recompensaţi cu abonamente la sala de forţă Fit Force.

Arbitrajul va fi asigurat de Cortean Alexandru multiplu campion național și laureat al mai multor concursuri internaționale iar prezentatorul evenimentuli va fi Paul Sarvadi.

Lasati un comentariu