5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 06.03.2012

• publicat la: 6 martie 2012
5 ştiri business pe care nu trebuie să le ratezi în această dimineaţă – 06.03.2012

Masacru in Capitala – opt persoane au fost impuscate intr-un coafor. Apartamentele vor continua sa se ieftineasca. Afla cati straini lucreaza in Romania. Sorin Blejnar ar putea fi demis de la ANAF. Citeşte pe larg revista presei din 06 martie 2012.

mediafax.ro: Opt oameni, împuşcaţi de un poliţist într-un coafor din zona Perla din Capitală.Opt persoane au fost împuşcate de un poliţist într-un coafor din zona Perla din Capitală. Două dintre victime au murit. Prima persoană împuşcată de Gheorghe Vlădan a fost casiera, care a fost nimerită în cap, apoi soţia agentului, după care a tras în restul persoanelor din unitate. Atacatorul a reacţionat din gelozie.

zf.ro:  GTC: Apartamentele se vor mai ieftini din cauza problemelor de finanţare. In România preţurile apartamentelor noi au scăzut cu 50% faţă de vârful pieţei. Din cauza dificultăţilor din piaţa de creditare ipotecară, pe termen scurt sunt aşteptate noi reduceri de preţuri.

wall-street.ro: Cati straini muncesc oficial in Romania. Vezi topul nationalitatilor. Un numar de 13.329 de cetateni straini erau inregistrati in Registrul General de Evidenta a Salariatilor la sfarsitul lunii ianuarie, potrivit datelor furnizate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Social.

incont.ro: Sorin Blejnar ar putea fi schimbat din fruntea ANAF. Premierul Ungureanu sustine ca nu va ezita sa il demita din functie pe seful ANAF, Sorin Blejnar, daca veniturile bugetare obtinute din combaterea evaziunii fiscale nu se va apropia macar de limita impusa de 1,5% din PIB, adaugand ca o serie  de criterii de performanta sunt stabilite si pentru CNAS.

evz.ro: Cine îţi plăteşte maşina avariată de zăpadă? Daunele auto solicitate de români firmelor de profil au crescut cu circa 10% în utimele luni, deoarece vremea rea a afectat sute de şoferi.

sursa money.ro

Lasati un comentariu