Primul club de Public Speaking şi Leadership din judeţ

• publicat la: 28 martie 2012
Primul club de Public Speaking şi Leadership din judeţ

Sâmbătă, 31 martie 2012, începând cu ora 16.30 la Centrul Multicultural  Poesis are loc evenimentul de lansare a clubului TOASTMASTERS  SATU MARE.

Clubul Toastmasters Satu Mare ce ia fiinţă odată cu acest eveniment, face parte din Toastmasters International care este o organizaţie non-profit orientată pe dezvoltarea personală, în principal pe comunicare, oratorie, iniţiativă şi leadership.
Un club de Toastmasters este un atelier de lucru de tipul “învaţă făcând”, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile lor într-o atmosferă confortabilă şi prietenoasă. În general un club are între 20 şi 40 de membri, care se întrunesc săptămânal sau bilunar pentru a învăţa şi a practica tehnici de prezentare. În medie, o sesiune durează aproximativ o oră și jumătate. Calitatea de membru este accesibilă tuturor indiferent de naţionalitate,  sex sau culoare politică, iar taxele totale anuale sunt, de obicei, sub 100 de dolari.

În România primul club Toastmasters a fost înfinţat în Timişoara la sfârşitul anului 2008 continuând extinderea în: Bucureşti, Cluj, Braşov, Oradea, Târgu-Mures, Sibiu şi nu în ultimul rând Satu Mare.

Persoanele interesate să devină membri sunt invitate să participe la evenimentul de lansare care va avea loc sambata, 31 martie, Centrul Multicultural Poesis, de pe strada Mircea cel Batran, nr. 9-11, Satu Mare.

Membrii Toastmasters de la cluburile din Timisoara, Cluj si Oradea, au pregatit o sedinta demonstrativa în care vor demonstra modul in care te poate ajuta si pe tine Toastmasters.

Despre Toastmasters International: Fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider. Începând cu primul club, care a fost înfiinţat de Ralph C. Smedley, mai mult de 4 milioane de bărbaţi şi femei, s-au bucurat de beneficiile Toastmasters. Organizaţia non-profit are acum aproximativ 230.000 de membri în 11.500 de cluburi din 92 de ţări.

Pentru detalii suplimentare ne poţi contacta la adresa: toastmasterssatumare@gmail.com

Lasati un comentariu