Rugăciune pentru cei care nu merg la şcoală

• publicat la: 28 martie 2012
Rugăciune pentru cei care nu merg la şcoală

Adrian-Ilie Sabău,elev al Şcolii cu cls.I-VIII nr. 3 Carei,aflat în clasa  aIV-a A,îndrumat de prof.Carmen Dindelegan,ne propune acum,în timpul Postului Mare,o rugăciune deosebită, care se adresează celor ce nu merg la şcoală  .

Doamne,Dumnezeule ,cel ce ne binecuvintezi pe noi,păcătoşii robii Tăi,Cel care ne-ai dat cele Zece Porunci prin Moise şi Ţi-ai jertfit Fiul Tău,Mântuitorulşi Păstorul cel Preabun Iisus Hristos ,cel fără de moarte,ascultă rugaciunile noastre.

Îţi mulţumim pentru tot ce ne-ai dat,pentru evangheliştii,Sfinţii,Drepţii,învăţătorii şi scriitorii.

Iar acum,noi,smeriţii şi păcătoşii robii Tăi,alergăm la Sfânt Lăcaşul Tău,Te lăudăm,Preabune Împărate,Îţi mulţumim pentru că noi putem merge la şcoală. Şi cu multă umilinţă Te rugăm,Doamne,ascultă ruga noastră şi ajută pe cei care nu mreg la şcoală fie din sărăcia lor sau drumul lung până la şcoală sau din voia părinţilor.Te rugăm luminează-le mintea ,schimbă gândul părinţilor lor, dă-le posibilitate,de a ajunge la şcoală ,dă-le înţelepciune şi har ca să urmeze înţelepciunea Sfântului Ierarh Nicolae care din dragoste pentu Tine a avut multă înţelepciune şi povăţuire de la Duhul Sfânt. Iar mai târziu să împărtăşească invăţătura lor altora precum Domnul a dat o misiune Apostolilor care au dat-o arhiereilor de pretutindeni.

Te rugăm,părinte Atotputernic ajută-i pe aceştia ca să laude împreună cu noi nemărginita Ta sfinţenie şi bunătate şi să facem voia Ta.Amin!”

redacţia

comentarii

de Claudiu la 29 martie 2012 - 12:38

Bravo Adrian ! Foarte frumoasa rugaciunea !!!

de Ateu la 30 martie 2012 - 03:56

Nu va ajuta rugaciunea….
Si popii vin la ore pentru bani…
Dati-le bani money money si vor veni….

de Nicoleta Latis la 30 martie 2012 - 06:07

Rugaciunea nu era pentru popi ci pentru copiii care nu pot, din varii motive sa urmeze cursurile unei scoli. Rugaciunea intotdeauna ajuta, doar trebuie sa crezi!

de Ateu la 30 martie 2012 - 08:09

Banii Money ajuta in mod sigur
rugaciunea ca rugaciunea
Banii e totul
Money money money……

Lasati un comentariu