Guvernul Ungureanu a căzut

• publicat la: 27 aprilie 2012
Guvernul Ungureanu a căzut

Guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu se confrunta, vineri, cu prima motiune de cenzura. Diferenta dintre majoritatea si minoritatea parlamentara, adica intre Putere si Opozitie, tine de cateva voturi si tot de cateva voturi depinde si soarta Guvernului Ungureanu.

In timp ce parlamentarii USL anunta ca Opozitia mai are nevoie de doar cateva voturi pentru a trece motiunea, membrii Puterii se declara optimisti in ceea ce priveste votul de vineri.

Pentru ca Guvernul sa fie demis, este nevoie de 231 de voturi.

Ziare.com va prezinta LIVE desfasurarea evenimentelor la motiunea de cenzura:

14:55 – Liberalul Puiu Hasotti anunta ca motiunea a trecut cu 236 de voturi.

14:47 – Urnele au fost intoarse in sala. Deputatul PSD Georgian Pop acuza ca nu a apucat sa voteze. In timpul votului, Pop statea de vorba cu jurnalistii.

14:45 – Elena Udrea neaga acuzatiile „tristului politruc” Victor Ponta ca ar fi amenintat-o pe Sorina Placinta.

„Dezmint categoric prostiile spuse de Victor Ponta. Niciodata nu as putea sa o amenint pe Sorina Placinta sau pe oricine altcineva sa voteze sau nu motiunea de cenzura. Sorina e un om la care tin foarte mult. Am investit foarte multa incredere in ea si ma bucura faptul ca nu a votat motiunea. Victor Ponta dezinformeaza ca de obicei. Nu e decat un trist politruc care se deda la intoxicari dintre cele mai grosolane”, scrie Udrea pe contul sau de Facebook.

14:42Votul s-a incheiat.

14:40 – Deputatii Oana Mizil si Daniel Oajdea au votat in favoarea motiunii de cenzura, in aplauzele parlamentarilor USL.

14:38 – Minoritatile nationale nu au mai votat motiunea de cenzura, desi spuneau ca vor face acest lucru.

comentarii

de hai careiu la 27 aprilie 2012 - 13:20

jos KOVACS!!!!jos basescu!!!!jos udrea!!!jos csehi!!!!!plecati javre ordinare

Lasati un comentariu