Accident la Moftin

• publicat la: 5 iulie 2012
Accident la Moftin

În afara localităţii  Moftinu Mic , în data de 04.07.2012 a avut loc un accident grav de circulație.

Surducan  Daniel Sorinel, de 42 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Skoda Fabia, proprietate personală, pe fondul conducerii pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara marca Man, condusă regulamentar de U.  Marian, de 32 ani, din Braşov.  In urma evenimentului a rezultat decesul numitului S.  Daniel Sorinel, si rănirea uşoară a numitelor L. Alexandra ,de 27 ani, din Satu Mare, si S. Vanesa, de 19 ani,  pasagere în autoturismul Skoda Fabia. Conducătorului auto U.  Marian i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

B. Maria , de 54 ani,domiciliată în com.Vama,  sesizează  faptul că în noaptea de 03/04.07.2012, autori necunoscuți au pătruns în interiorul imobilului fratelui său, L. Vasile, din Vama, prin distrugerea unui geam, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 300 euro. În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției 9 Negrești Oaș Rural, a fost identificat autorul faptei in persoana numitului L. V., de 17 ani, din.Vama. Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal fiind cercetat in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 194  sancţiuni contravenţionale în valoare de 17.285  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 84 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 20.220  lei.

Amplasarea radarelor pentru data de 06.07.2012

DN-19 – Satu Mare-Ciuperceni-Livada

DN-19A- Satu Mare-Ardud-Supur

DN-19-Satu mare-Doba-Moftin

Lasati un comentariu