Finaliştii de la preselecţiile Star Select

• publicat la: 3 noiembrie 2012
Finaliştii de la preselecţiile Star Select

Concursul Star Select, ediția a IV-a, a trecut de etapa preselecțiilor. Juriul format din Bianka Boda, Andrea Altfater, Raluca Bilațiu, Vitéz Julia, Nagy Anita și Szucs Jozsef nu a avut o sarcină ușoară în a hotărâ cine merge mai departe în etapa finală.

40 de concurenți de la liceele și școlile gimnaziale din oraș și împrejurimi, din care 30 au fost elevi de la școlile gimnaziele, au dat tot ce au avut mai bun pentru a accede în concursul propriu zis care va avea loc în data de 17 noiembrie în incinta Castelului Karolyi.

După deliberările juriului, au trecut etapa preselecției și se vor pregăti în continuare cu Szucs Jozsef următorii concurenți:

Clasele I-IV :

Fleisz Diana

Gabor Vlad

Balaj Iulia

Csizmár Bernadett

Clasele V-VIII:

Nagy Robert Daniel

Latiș Mălina

Latis Larisa

Gabor Tania

Pop Niculina

Springean Cosmina

Deac-Crețu Adina

Buze Florentina

Ralph Regina

Merk Andrada

Gombos Panna

Rist Anette

Daraboș Alexandra

Vitez Adrien

Osvath Catrin

Clasele IX-XII:

Bulyak Kitty

Mihali Henrietta

Gnandt Greta

Podolyak Tiffany

Toți finaliștii se vor pregăti timp de două săptămâni alături de prof. Szucs Jozsef. Amănunte despre data și modul de organizare a finalei vor fi comunicate în cel mai scurt timp de către organizatori.

Organizatorii mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat în preselecția Star Select 5 și felicită atât participanții cât și profesorii care i-au îndrumat și pregătit.

Nicoleta Latis

comentarii

de VERA la 5 noiembrie 2012 - 12:20

FELICITARI CONCURENTILOR CARE AU AVUT CURAJUL DE A PARTICIPA ! DE-SI JURIUL A FOST DESTUL DE SLABUT ,DACA S-A LASAT INTIMIDAT DE UNELE PERSOANE CE NU-SI AVEAU LOCUL ACOLO…..

de misu la 5 noiembrie 2012 - 12:33

majoritatea celor prezenti au fost …praf saracii!

Lasati un comentariu