Miss şi Mister Boboc 2012 la LT Simion Bărnuţiu

• publicat la: 3 noiembrie 2012
Miss şi Mister Boboc 2012 la LT Simion Bărnuţiu

În acest sfârșit de săptămână a fost rândul Liceului Tehnologic Simion  Bărnuţiu  Carei să   se înscrie în tradiția organizării Balului Bobocilor,evenimentul incheind sirul acestor manifestări ale liceelor careiene. Tema balului, Carnavalul de la Veneția, a fost generoasă și a permis imaginației să zburde.Organizatorii balului au fost elevii claselor a XII-a A și B.

Prezentatorii, Ana Ioana Bura și Norbert Dana au deschis balul cu prezentarea  celor cinci perechi participante. Acestia  au avut parte de mai multe probe haioase, printre care să spargă ouă făcând flotări, să spargă baloane în genuflexiuni sau să cânte „Ești iubibilă” mâncând lămâie.

Surpriza pe care au pregătit-o bobocii a fost un dans pe muzica lui Alex Velea, „Minim doi”, și un altul pe un colaj de melodii.

La proba de cultură generală, participanții au trebuit să răspundă la mai multe întrebări, probă pe care toți candidații au trecut-o cu succes. Proba de dans a constat din prezentarea unui dans latino, a unui rock and roll și a valsului fluturilor.

Juriul, compus din Emeric Gindele, director, Anca Kato, consilier educativ, Claudia Czumbil și Valentin Sorian, profesori,

Apistie Tunde, Akerman Henrieta și Ceh Tamas, reprezentanți din partea elevilor, au decis  ca titlul de Miss și Mister Boboc 2012 sa fie acordat perechii Nyiri Henrieta și Szilaghi Andrei Ferenc.

Locul II a fost ocupat de perechea Szabo Tunde și Pink Gergo,

iar locul III de Lakatos Tunde și Ciuca Iulian.

Ca orice bal care se respecta, și Balul Bobocilor de la Liceul tehnologic a avut invitați speciali, care au presărat momente artistice de-a lungul desfășurării sale.

Aceștia au fost Laura Bak, cunoscuta interpretă de muzică populară, trupa de dans Lead and Folow și Simina Sabău de la Liceul Teoretic, interpretă de muzică ușoară.

redacţia

comentarii

de tona la 5 noiembrie 2012 - 14:48

la udmristi la liceu se pot face baluri si cu teme de cabaret si cu fete dezbracate..si daca nu ati pus pozele noi tot am vazut ce a fost:
de ce nu venit cineva de la inspectorat sa vada cum a fost sau si inspectoratul scolar
sprijina circul elodia din carei ?

de Neutru la 6 noiembrie 2012 - 00:07

la liceul udmristilor nu e voie scandal ca pierd voturile si apoi se ia locu lu nastase… cum se face ca tocmai de bal directorul iubaret de la tehnic era plecat in tari straine.?
omu obosit dupa cate intalniri are cu jeeeno

de Heni la 6 noiembrie 2012 - 22:13

Nu inteleg ce fete dezbracate ati vazut voi?

de ioana la 11 noiembrie 2012 - 22:56

ce udmristi???ce legatura a avut acest bal cu politica eu nu inteleg?!!!!si fete dezbracate???cabaret???la bal la agro???draga astea au fost la teoretic anul trecut nici vorba de asa ceva la balul nostru!!!!!fetele nu au fost dezbracate!la toate probele au fost imbracate decent!!!zici ca ai fost la bal si ca fetele erau dezbracate…
dar daca tot ai venit tebuia sa iti aduci si ochelarii!!!scuza-ma da nu ai vazut bine!!!a fost un bal reusit de care,atat conducerea scolii cat si noi organizatorii,suntem mandrii!!!!!ASA CA LASATI COMENTARIILE ASTEA PENIBILE CA NU AU ROST!!!!a fost un bal SUPERB!asa ca voi restu CIOCUL MIC!!!!!!BRAVO AGRO!!!!!!!

Lasati un comentariu