Fost deputat PPDD: Diaconescu te obligă la plata a 2 milioane în cazul demisiei

• publicat la: 21 ianuarie 2013
Fost deputat PPDD: Diaconescu te obligă la plata a 2 milioane în cazul demisiei

Deputatul de Cluj Ioan Moldovan, recent demisionat din PPDD şi trecut la PC a declarat, luni, pentru Realitatea.net, că a semnat un „acord scris” cu Dan Diaconescu prin care ar fi obligat la plata a două milioane de euro în cazul demisiei sau excluderii din partid. Moldovan a precizat că acordul este semnat între două persoane fizice, fără a fi validat de vreun notar, transmite Realitatea.net.

Întrebat de Realitatea.net dacă documentul semnat îl obligă la plata a două milioane de euro, deputatul a răspuns:

„Da, este adevărat, dar e un acord scris între două persoane fizice, fără nicio semnătură sau ştampilă notarială, deci este nul de drept. Toţi membri PPDD au semnat acest acord”, a declarat Ioan Moldovan, în exclusivitate pentru Realitatea.net.

Deputatul clujean Ioan Moldovan, ales din partea PPDD, a trecut, în una ianuarie 2013 la PC şi va fi numit în funcţia de prim-vicepreşedinte al filialei clujene a acestei formaţiuni.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de petre la 21 ianuarie 2013 - 15:54

si la carei e la moda turismul electoral..daca vrei sa ajungi cat mai sus trebuie sa te plimbi pe la cat mai multe partide/sa ai datorii/sa ai firme falimentare/sa stai in casa altora/sa iei masina pe fundatie/sa lucrezi la negru cu oameni la sectia de scaune/sa angajezi consilieriredactori care sa scrie carti antiromanesti pe bani europeni/sa faci fabrica noua din salar redus…..grele conditii pentru cine vrea sa fie tulipan cocotat in scaune la etajul doi si apoi sa sprijine pe ppdkk de carei

Lasati un comentariu