Limonada care ar putea scăpa de chimioterapie bolnavii de cancer

• publicat la: 17 ianuarie 2013
Limonada care ar putea scăpa de chimioterapie bolnavii de cancer

Prea des am auzit de aceasta boala necrutatoare, cancerul. Daca am fost norocosi si nu ne-a fost luat cineva drag dintre noi de acesata boala nemiloasa, cu siguranta am auzit de astfel de cazuri de la prieteni, rude sau colegi.

Chiar daca tehnologia s-a dezvoltat intr-un ritm alert in ultimii ani, antidotul perfect pentru aceasta boala complexa nu a fost inca descoperit. Este greu de inteles cum se fac clonari in atatea laboratoare iar tratamentele impotriva cancerului raman un joc de pariuri cu viata.
Un tratament naturist i-ar putea ajuta insa pe cei bolnavi de cancer, este vorba despre limonada cu bicarbonat. Gustul este agreabil si bineinteles nu produce efectele oribile ale chimioptrapiei.

Tratamentul este benefic si ca metoda de preventie. Preparatul poate sa ucida celulele canceroase ne mai fiind nevoie de chimioterapia.

Lamaia are numeroase proprietati terapeutice si studiile au dovedit ca modestul fruct este un remediu impotriva cancerului, remediu verificat in diferite forme de cancer. Dupa mai bine de 20 de probe de laborator, realizate incepand din anii 1970, frotiurile au aratat ca extractul de lamaie distruge celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plamani, de san, de prostata si de pancreas.

In comparatie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit in mod uzual, extrasul din lamaie cu bicarbonat actioneaza de 10.000 de ori mai bine, incetinind cresterea celulelor canceroase, spun specialistii. Si mai uimitor este faptul ca limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afecteaza pe cele sanatoase. In privinta bicarbonatului de sodiu, acesta schimba PH-ul corpului si se afirma ca este de mare folos in toate formele de cancer.

Mod de preparare

Extrasul de lamaie cu bicarbonat,alternativanaturala la chimioterapie, se prepara astfel:

Intr-un litru de apa, se fierbe timp de un minut, coaja unei lamai, apoi se lasa la macerat, de seara pana dimineata. In dimineata zilei urmatoare, lichidul se filtreaza. In acest macerat se stoarce sucul lamaii, se adauga miere (dupa gust) si o lingurita de bicarbonat.

Bolnavii trebuie sa consume zilnic un litru de limonada preparata in acest mod.

sursa ecomagazin.ro

Lasati un comentariu