O nouă dată pentru Zilele Careiului

• publicat la: 15 iunie 2013
O nouă dată pentru Zilele Careiului

Directia de Cultură Carei,la sugestia primarului Kovacs Eugen,propune organizarea Zilelor Municipiului Carei-Festivalul Vila Karul în perioada 10-11 august 2013. Propunerea va fi înaintată consilierilor ,în şedinţa de marţi,18 iunie 2013.

Evenimentul se preconizează a se organiza în continuarea August Fest 2013,în parc,pe terenul de handbal şi în împrejurimi.Comercianţii vor fi amplasaţi în zona manejului.

Deorece va exista o singură scenă,se propune ca serile de folclor să aibă loc în data de 8 şi 9 august.

Festivalul August Fest va debuta pe 2 august cu Zilele Cetăţii şi va continua cu Gala Dansului Careiean,Gala Muzicii uşoare careiene,concursuri sportive,concurs de muzică veche,de fanfară,expoziţii sau ateliere de lucru cu diverse tematici.

comentarii

de oana la 16 iunie 2013 - 08:12

Primarul propune, directia de cultura se executa…

de epoca Covacsu EU-gen la 16 iunie 2013 - 14:27

Acesta este o dictatura la maxim.parerea noastra,vocea poporului Romaniei nu mai conteaza.Sapte zeci la suta dintre Careieni traiesc umiliti de catre primarul covaciu ,an saracie ,foame,birocratie, coruptie,batjocura,minciuni si datorii.Iar restul Careienilor traiesc an alte tari ale lumi civilizate si liberi.Vezi…youtube…micul carei…vizionare placuta si pt Covaciu Eugen .

de un platitor de impozite si taxe la 16 iunie 2013 - 14:30

pe locuitorii si totodata platitorii de impozite de pe sstrazile Doina,Kafka Margit dar nu numai ii innebuniti si ii terminati psihic cu asa zise Zilele Careiului care sint o mare mare porcareie,bani aruncati pe fereastra .cu banii aceia s-ar putea face multe..Pe linga mizeria crunta ce este lasata pe cele 2 .strazi,ca sa nu mai vorbim de faptul ca foarte multi isi fac nevoile pe aceste strazi ,in plus este si un zgomot infernal.si toate acestea pentru ce . ??????????pentru ce DOMNULE KOVACS?????? ca sa demonstrezi ce??????///mergeti in Cluj,care este in Romania sau in tara de suflet ,Ungaria si luati exemplu cit de civilizat se organizeaza aceste manifestatii.Muzica nu terorizeaza pe nimeni,se curata toate strazile invecinate ,se spala trotuarele si carosabilul.totul ramine luna de curat..daca tot vreti sa organizati aceste zile duceti-le pe fostul stadion ..pe nimeni nu intereseaza mizeria ce ramane si nici de galagia infernala din timpul noptii.Jenoke ,da ce ar fi sa organizezi ZILELE ORASULUI pe strada ta,cu scena in fata portii tale mai berbecule sa vezi si tu cum este????.Ma prietene tu erai bun de cioclu sau de gropar ,nicidecum de primar.In afara de faptul ca ai taiat toti pomii ce ai facut tu ma pentru oras????Lemnul arborilor taiati a ajuns precis la fabrica ta de mobila unde,,fetita,, ta este directoare ?????L-ai facut bancute si mobila pe care o vinzi in tara ta mama,Ungaria??Ma maimutoiule de ce nu ai dat la oamenii sarmani din oras lemnele acelea sa aiba amaritii cu ce sa se incalzeasca iarna???

de epoca Covacsu EU-gen la 16 iunie 2013 - 15:33

Comportamentul civilizat este foarte foarte departe de nenorocitul acesta de Covaciu.Acest nenorocit nu are atata bun simt ca-sa cinsteasca si sa respecte cetatenii,locuitori si platitori de taxe si impozite traind pe pielea si munca Careienilor cu care isi bate joc zilnic fara rusine.

de oana la 16 iunie 2013 - 16:58

Dar directia de cultura de ce accepta atat de supusa toate directivele primarului?

de Ocean la 16 iunie 2013 - 18:22

Felicitari pentru afirmatile cetateanului, „platitor de taxe” cum la facut pe marele D-mn Primar, Berbec , si acum ma amuz bravo voua Careienilor cu singe in instalatie. Citez Berbecul nostru este un om fara bun simt , fara caracter, fara omenie. Credetima va rog ca nici executanti lui nu il mai inghit, dar uni nu au ce face asista la mirsaviile facute de acest D-mn Primar numit de uni ( Berbec) nu ca nu ar avea omul dreptate cu acea afirmatie. Lemnele pe care le-a sifonat berbecul nostru , sunt de ordinul,tonelor, dar restul banilor care sunt miliarde, s-au zeci de miliarde unde sunt . Haide sa il intrebam pe D-mn Primar

de careianul la 16 iunie 2013 - 18:46

Nu mai jigniti pe D-mn primar, deoarece se supara si ramanem fara el, si apoi va fi vaaaai de noi.Nu vom gasi altu atat de corect ca el nici odata.

de vasile la 16 iunie 2013 - 19:17

io cred ca ar trebui ca, curtea de conturi sa se sesizeze si sa faca unele investigatii in legatura cu sumele imense care se cheltuie si se fura cu spatiile verzi cu pavajele care la uni se pun dupa cum vrea Oprea…pe strada albinelor e faut foarte frumos iar la alte scari de bloc in bataie de joc.

de dorin la 16 iunie 2013 - 19:20

oameni buni pana nu o sa mergem peste primar si gasca lui CUM AU MERS IANCULESTENI NU AVEM NINI O SANSA SA SE FACA CEVA UTIL PNTR. LOC. DIN CAREI..TREBUIE SA APELA LA PREFECT SAULA VALER MARIAN CARE DUPA CUM SE VEDE LE STA IN GAT LA MULTIIIIIIIIIIIIIII…MAFIOTI

de dejaba la 16 iunie 2013 - 19:49

Dejaba vine curtea de conturi la Primaria Carei deoarece Domn Primar cand vede ca vin cei de-la curtea de conturi si cu Valer Marian atuncea Domn Primar va chema fortele de ordine cum a facut cu cei din Ianculesti si apoi el se va ascunde iarasi,si cu asta basta.

de careiu la 16 iunie 2013 - 20:29

bine mai arata parcu zis dendrologic sub stapanirea lui jenika protectorul grajdaresei ce tine caii in centrul orasului.
si acum tot grajduri vrea sa ne faca daca el nu umbla la teatru si nu stie ce se intampla pe acolo.
ignorantu tot ignorant ramane indiferent cati saci de bani are.

de nouademocratie denordvest la 17 iunie 2013 - 15:34

mai tineti minte cum a fost in 1999 la bilciul din parc tot de zilele orasului pe cand aveam acelasi primar?
nimic nu e schimbat.nici macar caii de la grajdurile din centru orasului cu grajdareasa lor tinuta pe banii orasului.
acelasi primar si aceleasi gusturi pentru bilci intre balegar.

de de janika la 17 iunie 2013 - 18:14

Daca tot se face ziua orasului,de ce nu se face pe piata mare(de animale)? este asfaltat, nu ar fi noroi,…Ah, acolo le-am deranja pe marele viceprimar.Atunci e mai bine sa distrugem si ce a facut pana acum,si mai poate sa spele niste bani..

de VASI la 17 iunie 2013 - 19:02

Decat la piata de porci mai bine in parc.Am auzit ca a fost si o propunere de genu.Cica,un Domn Consilier respectabil ar fi facut aceasta propunere.Nu stiti e adevarat ? Vorbeau cei din Primarie care mai dau si ei cu ciocu pe ici pe colo.

de jolti la 17 iunie 2013 - 19:28

de ce sa nu fie pe strada doina sau pe caplenilor sau pe danko pista?

de cinev la 17 iunie 2013 - 20:45

sincer mi se pare o prostie,daca va fi invitata ceva formatie buna sau vedeta,unde vor intra toti pe terenul acela handbal? la concertul Voltaj de anul trecut au fost peste o mie de persoane,unde vor intra atatea persoane acolo? daca se va tine in parc,se va distruge tot ce s-a facut bun pt parcul respectiv pana acum…

de cinev la 17 iunie 2013 - 20:48

acuma toti zic ca primarul e asa,ca nu face bine,ca nu stiu ce…dar am o intrebare : de ce va plangeti acuma cand anul trecut au fost alegerile si l-ati reales? poate nu voi,altii..atunci trebuia facut ceva,acuma e prea tarziu

de nuntasu la 18 iunie 2013 - 12:38

fraieri ce sunteti!!!!pai cum sa pune zile la CAREI pe 23 si 24 august ca si pana acuma daca Kovacs face nunta la robika pe 24????
restu sunt povesti pentru copii prosti.
individu nu face nimic fara vreun interes ascuns si pervers!

de de janika la 18 iunie 2013 - 16:45

Oare de ce nu stabileste o zi? care sa fie legat de ziua de nastere a lui Beko,Kovacs sau Kaizer.Narfii interesant?

de bula la 18 iunie 2013 - 18:20

..urmeaza..
bulelor dyin caroly

de bulala la 18 iunie 2013 - 22:40

pai daca udmr este la primaria carei e si normal sa puna zilele orasului la grajduri ..ca le aduce aminte de origini..cu toate ca cei doi tulipani ar desela orice cal cu gabaritu lor de traitori din salar si cu case prin ungaria

Lasati un comentariu