Tiramisu cu căpşuni

• publicat la: 7 iunie 2013
Tiramisu cu căpşuni

Pentru acest sfârsit de săptămână vă propun un desert delicios si răcoros ,cu fructul de sezon-căpşuna!

Timpul  de preparare este unul rapid aşa că puteti savura desertul  de indată .

Aveti nevoie de  250 g de brânză mascarpone,3 oua,150 g de biscuiti sau piscoturi,cacao pudră,cafea preparată in prealabil,4 linguri de zahăr si desigur căpşune proaspete.

Mod de preparare
1. Pentru crema mascarpone: se amestecă gălbenusurile cu zahărul până ce acesta se topeste, apoi se adaugă mascarpone până se obtine o cremă fină. Aceasta se amestecă usor cu albusurile bătute spumă până se omogenizează.

2. Pe un platou, se pune un strat de biscuiti sau piscoturi inmuiati in cafea. Apoi un strat de cremă mascarpone, unul de biscuiti si tot asa până se termină ingredientele.

3. Se presară cu cacao si se dă la frigider pentru minim 3 ore. Se serveste cu căpşuni.

Lasati un comentariu