Inaugurare staţie de epurare la Călineşti Oaş

• publicat la: 24 iulie 2013
Inaugurare staţie de epurare la Călineşti Oaş

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat marţi, 23 iulie 2013 la inaugurarea reţelei de canalizare menajeră şi a staţiei de epurare din Călineşti Oaş.

Evenimentul a început cu sfinţirea construcţiei de către un sobor de preoţi după care au luat cuvântul Adrian Stef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Eugeniu Avram, prefectul judetului Satu Mare, Gheorghe Copil, primarul comunei Călineşti Oaş. La eveniment a participat şi doamna Ionescu Panseluţa, sef serviciu în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Stef a mulţumit ca şi ceilalţi vorbitori tuturor celor care au şi-au adus contribuţia în cadrul acestui proiect. Adrian Ştef a vorbit despre importanţa fondurilor europene pentru modernizarea satului românesc, despre dezvoltarea uniformă atât a ţării prin grija Guvernelor Tăriceanu şi Ponta şi o dezvoltare echilibrată a tuturor zonelor din judeţ. Adrian Ştef l-a felicitat pe primarul Gheorghe Copil pentru faptul că a dus la sfârşit acest proiect atât de important pentru regiune şi pentru locuitorii în ciuda piedicilor.

 

Date tehnice:

 

DENUMIRE INVESTITIE :    REŢEA DE CANALIZARE ŞI STATIE DE EPURARE APE UZATE ÎN COMUNA CĂLINEŞTI OAŞ,JUDEŢUL SATU MARE

PROIECTANT : SC TIMAT IMPEX SRL CLUJ NAPOCA

EXECUTANT :   SC FLOWTEX S.A  şi SC CRISTAL MARICA SRL

VALOARE INVESTIŢIE : 4.477.720,05 LEI

LUCRARE INCEPUTĂ  CONF. OUG NR.7/2006

LUCRARE FINALIZATĂ PRIN PROGRAMUL NAŢIONAL DE DEZVOLTARE LOCALĂ, contributia MDRAP, PNDL 2013 – 500.000 lei

 

LUNGIME REŢEA DE CANALIZARE   – 9.951,12 ML

 

Lasati un comentariu