Omorâţi şi incendiaţi

• publicat la: 7 august 2013
Omorâţi şi incendiaţi

Ieri,  de 06 august 2013, am fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că pe un teren agricol situat în apropierea localității Aciua, comuna  Pomi, judetul Satu Mare, se află abandonat un autoturism marca Volkswagen Transporter de culoare alb, înmatriculat în Bistrița Năsăud, ce prezintă în interior urme de distrugere prin incendiere.

            La fața locului s-a deplasat echipa operativă condusă de procurorul  criminalist și formată din medic legist si polițiști de Investigații Criminale care au constatat faptul că în autoturism, sub bancheta din spate se află cadavrele a două persoane de sex masculin ce prezintă multiple leziuni la nivelul capului și gâtului.

            În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit identitatea victimelor,  fiind vorba de un barbat de 39 ani din Bistrița și fiul acestuia de 9 ani, a căror dispariție a fost semnalată luni 5 august 2013, ora 13:00,  la Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița Năsăud.

            Cercetările continuă în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere pentru  săvârșirea  infracțiunii de omor.

În data de 06.08.2013, orele 15,13, am fost sesizați despre faptul că în data de 06.08.2013, în jurul orele 15,00, un barbat de 47 ani, din Satu Mare,   în timp ce efectua lucrări de izolare exterioară, a căzut de pe schelă de la nivelul doi al blocului, acesta fiind transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

            Cercetările continuă.

comununicat IJP

                       

 

Lasati un comentariu