Accident uşor în Carei

• publicat la: 11 septembrie 2013
Accident uşor în Carei

 

În data de 11.09.2013, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 275  sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.710 lei. Printre cei sancţionaţi se numără 16 pietoni, 12 biciclişti,  75  conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 43 care nu au folosit centura de siguranţă, 21 care nu aveau documentele asupra lor, 29 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 10 pentru opriri sau staţionări în zone interzise.

În după amiaza zilei de 10.09.2013, orele 16:45, pe raza municipiului Carei a avut loc un eveniment rutier uşor. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că Imre Z. de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Audi,  pe fondul neacordării priorităţii de  trecere, a accidentat-o uşor pe numita Floare S. de 66 de ani, care circula regulamentar cu bicicleta pe drumul prioritar. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie  alcoolică peste limita legală şi vătămare corporală.

Poliţiştii  careieni, l-au identificat în trafic pe numitul Andrei B. de 26 de ani, care conducea pe strada Mihai Viteazul un autoturism marca Ford, deşi avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile  a unui autovehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce  autovehicule este suspendat.

 În cursul zilei de 10.09.2013, în scopul prevenirii furtului de material lemnos, lucrătorii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Beltiug în colaborare cu jandarmii din  Grupul de Supraveghere Ordine Publică, au organizat o acţiune pe linie silvică pe raza localităţii Stîna. Cu această ocazie, au fost identificaţi numiţii Ghiţă A. de 54 de ani şi Gheorghe I. de 50 de ani, care în perioada 28.08. – 09.09.2013 au tăiat fără forme legale un număr de 50 de arbori de pe o suprafaţă de 0,40 ha, aflat în afara fondului forestier şi aparţinând numitului Ghiţă A. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept de arbori din afara fondului forestier. Tot în cadrul aceleaşi activităţi a fost identificat şi numitul Daniel P. de 37 de ani, care transporta cu o auto utilitară  marca Mercedes cantitatea de 5,396 m³  material lemnos, specia cer, fără a putea prezenta documente justificative referitoare la provenienţa acesteia, motiv pentru care cantitatea de material lemnos a fost confiscată, iar ca măsură complementară, bărbatul a fost sancţionat şi contravenţional cu amendă în valoare de 3.500 lei.

În data de 10.09.2013, orele 12:52, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Săuca au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Apeluri de Urgenţă 112, de către Ian B. despre faptul că Zoltan V. de 36 de ani din localitatea Becheni, aflat în stare de ebrietate, i-a sustras o plasă în care se aflau două flacoane şi două doze care conţineau băuturi alcoolice. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în timp ce consumau împreună băuturi alcoolice la barul din localitate, Zoltan V. i-a sustras numitului Ioan B. şi portofelul în care se afla suma de 250 lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt.

.

 

Lasati un comentariu