Moş Nicolae a ajuns cu OFL Carei la Centrul Social

• publicat la: 6 decembrie 2013
Moş Nicolae a ajuns cu OFL Carei la Centrul Social

Perioada sărbătorilor de iarna aduce în sufletele noastre nevoia de a fi mai bun, de a însenina privirile acelor pentru care Crăciunul nu mai înseamnă familie. Astfel sunt și cei pentru care acasă înseamnă  Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Alexandru din Carei.

Către  aceștia s-au îndreptat gândurile membrelor Organizației Femeilor Liberale din Carei,femei cu multă dăruire şi dragoste pentru comunitate, în ajun de Sfântul Nicolae. Doi Moși traditionali  au adus fiecărui locatar al Centrului pachețele cu dulciuri și ornamente simbolice specifice Sărbătorilor de iarnă confecționate de doamnele liberale in timpul lor liber .

Crenguțele de brad împodobite au adus puțin din magia Crăciunului pe fiecare noptieră a fiecărui membru din marea familie a Centrului.

Ochii bătrânilor s-au umplut de lacrimi, iar crenguța de brad au așezat-o aproape cu evlavie pe noptieră.

“Ne bucurăm că suntem alături de cei care ar putea fi bunicii nostri. La o asemenea vârstă cei din centru sunt singuri,  au diferite probleme medicale și s-au bucurat de cadouri și vizita noastră”, a declarat Rodica Pop la finalul vizitei.

Lasati un comentariu