Evenimente semnalate de Politie

• publicat la: 22 iunie 2014
Evenimente semnalate de Politie

Mandate executate

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, la data de 20.06.2014, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi din cadrul posturilor de poliţie comunale Păuleşti şi Socond au desfăşurat o serie de activităţi specifice pentru localizarea şi prinderea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu şi punerea în executare a mandatelor de arestare preventivă şi  executare a pedepsei închisorii. Cu această ocazie au fost efectuate controale şi de verificări în zonele de acţiune stabilite, fiind identificaţi 3 bărbaţi care posedau MEPI:

Lodină Andrei-Vasile, de 24 ani, domiciliat în Stâna, condamnat la 5 ani închisoare pentru comiterea de infracțiunii de trafic de persoane;

Lazăr Alexandru, de 30 ani, domiciliat în sat Petin, condamnat la 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe;

Berki Dan, de 29 ani, domiciliat în Sătmărel, condamnat la un an închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Cele trei persoane au fost depuse în arestul inspectoratului.

Mai multe persoane din Berveni care doreau să meargă la muncă în Grecia au fost înşelate

Femeia care le-a promis este cercetată în stare de libertate de poliţiştii din Berveni sub aspectul săvărșirii infracțiunii de înșelăciune.

În cursul lunii aprilie 2014, Magdalena B., de 41 ani,  a pretins și primit de la mai multe persoane de pe raza comunei Berveni, suma de 100 lei, reprezentând un  avans din costul transportului, promițându-le în schimb că le va duce la    muncă în Grecia, în decurs de o săptămână, lucru care nu s-a petrecut nici până în prezent. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor din Berveni şi Cămin , fiind demarate verificări în cauză începând cu data de 20.06.2014.

O femeie de 26 ani din Craidorolţ  este cercetată în stare de libertate sub săvârșirea infracțiunii de abandon de familie

La data de 20.06.2014, orele 13,15, Gabriela N., de 28 ani, din Craidorolţ a sesizat prin S.N.U.A.U. 112, faptul că în curtea unui imobil din localitate  a fost găsit un nou- născut, de sex masculin, fără a se cunoaște mama acestui copil. În urma cercetarilor efectuate de lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Craidorolţ s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 20.06.2014 în jurul orelor 08.00, o localnică,  Orsolya N., de 26 ani – mamă a unui minor, a născut în locuința sa un băiețel viu. Ulterior, în jurul orelor 13.10 fiind căutata la domiciliu de catre o prietena, cea care a sesizat cazul prin SNUAU 112, i-a relatat femeii că acel copil a fost abandonat în curtea ei de către persoane necunoscute.

Femeia de 26 ani a fost prezentată medicului legist și după examinarea sa  la secția obstretică ginecologie s-a stabilit că prezenta semne certe ale unei nașteri recente, datând din 20.06.2014,  motiv pentru care a rămas în spital pentru acordarea de asistenţă medicală iar nou-născutul a fost transportat la Spitalul Municipal Carei pentru a fi pus sub supraveghere medicală.

Accident grav petrecut pe str. Cerbului din municipiul Satu Mare

Victima a fost un pasager de 59 ani.

La data de 20.06.2014, ora 22,00, Ioan D., de 48 de ani, conducând imprudent  autoturismul marca VW Golf a intrat in coliziune cu un auto marca Audi care se afla parcat regulamentar pe str. Cerbului din municipiul Satu Mare. In urma impactului a rezultat rănirea grava a pasagerului Vasile B., de 59 de ani, aflat  în autoturismul VW Golf.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de 1,38 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice.

Un căruţaş a fost grav accidentat  in localitatea Dindestiul Mare

La data de 21.06.2014, în jurul orei 11,10, pe DJ 108 M, in localitatea Dindestiul Mare, Felician N., de 44 ani,  conducea caruta cu doi cai şi în fata imobilului cu nr. 37,  caii s-au speriat iar bărbatul a căzut sub atelaj. In urma accidentului a rezultat rănirea grava a căruțașului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngriji . Totodată acestuia i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Un conducător auto a fost rănit grav pe DN 1C

La data de 21.06.2014, orele 16, 53, pe DN 1C, in afara loc.Apa, Ioan G., de 67 ani, conducea autoturismul marca Peugeot ,dar  pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului intrând in coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului, dupa care s-a rasturnat în şantul din partea stângă a direcţiei de mers. In urma evenimentului conducatorul auto a fost grav rănit . Victima  a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare , totodată i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 

Lasati un comentariu