Stagiu de practică la Jandarmeria Satu Mare

• publicat la: 7 iulie 2014
Stagiu de  practică la Jandarmeria Satu Mare

Un  student al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza arma -Jandarmi îşi desfăşoară stagiul de  practică la Jandarmeria Satu Mare.

In perioada 07 iulie- 01 august a.c, un student sătmărean al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza arma – Jandarmi,  îşi desfăşoară stagiul de practică  prevăzut în programa de învăţământ în conformitate cu prevederile legale în vigoare, la  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.  Acesta este anul II de studiu.

Azi 7 iulie, inspectorul şef al I.J.J. Satu Mare, lt.col Ovidiu Popa  i-a prezentat  tânărului student unitatea şi colegii, urându-i „Bun venit la Jandarmeria Satu Mare”.

Toate cunoştinţele acumulate până acum de către studentul jandarm, urmează a fi aplicate pe durata stagiului de practică, timp de 4 săptămâni, perioadă în care, alături de tutori ofiţeri – jandarmi îşi va pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs  la misiuni de ordine publică, pentru a-şi forma deprinderile necesare în viitoarea carieră militară.

Menţionăm faptul că tânărul student – jandarm este originar de pe meleaguri sătmărene, fiind selecţionat şi recrutat la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Lasati un comentariu