Activităţi sportive pentru copii cu ocazia festivalului ,,Zilele Iancului’’

• publicat la: 16 august 2014
Activităţi sportive pentru copii cu ocazia festivalului ,,Zilele Iancului’’

A doua zi a Festivalului  „Zilele Iancului”  a fost dedicată copiilor. Au avut loc  activităţilor sportiv-distractive  şi recreative pentru generaţiile tinere care  au cuprins  un concurs de desene pe asfalt, concursuri de alergări şi tras de funie, alergarea in sac.

Asfaltul   aşternut in sat in primăvara acestui an, a permis copiilor să isi  etaleze imaginatia, cu creta colorată. Programul de sâmbătă a început la ora 15.00 cu un concurs de desene pe asfalt. A fost proba în care copii şi-au arătat abilităţile artistice la desen.  Fiecare dintre ei au avut desene frumoase şi colorate cu creta primita.Desenul lui  Alex Danciu a primit premiul 1, Bălăncescu Andreea locul al doilea şi Diana Feodor locul al treilea.

La întrecerea cu biciclete, tinerii şi-au arătat spiritul de competiţie şi agilitatea şi s-au intrecut  pe o distanţă de 800 de metri . Răzvan Oneţ s-a dovedit a fi mai rapid şi a luat premiul 1, urmat de George Şchiop şi Ionuţ Marcu. Profesorul Mihai Bertiean a făcut premierea copiilor şi le-a înmânat diplome şi dulciuri din partea organizatorilor.

Junii satului s-au întrecut şi la cros, unde şi-au arătat abilităţile în rezistenţă şi viteză. Cei mai atleţi băieţi au fost Keszler  Cristi, care a luat locul 1, Han George-locul 2 şi Şchiop George-locul 3. Fetele s-au descurcat şi ele bine, cea mai iute  fiind tânăra Georgiana Trif, care a ajuns prima la linia de sosire, fiind urmată de Ioana Han, care s-a situat pe locul al doilea şi Alexandra Danciu, pe locul al treilea.

La proba sprint, unii copii au fost mai sprinteni, alţii mai puţin. Căştigătorul probei masculine a fost Keszler Cristi, Andrei Han s-a situat pe locul 2 şi Călian Andrei, pe locul 3. Georgiana Trif a fost câştigătoarea probei de sprint la fete, fiind urmată de Denisa Oneţ, pe locul 2 şi Karina  Comerzan, pe locul 3.

Concursurile de sărit cu sacul şi tras cu frânghia au fost cele mai gustate jocuri sportive, unde copii şi tinerii s-au întrecut  doar de dragul distracţiei.

Toţi participanţii au fost premiaţi cu dulciuri,sucuri.

AnaMaria Roman

comentarii

de poianahorii la 16 august 2014 - 22:13

BRAVO CIPRIAN !!!!
un mot si un roman adevarat!!!!!
se vede cum infloreste satul de cand te ocupi de el!

Lasati un comentariu