Exemplu de urmat. Primar UDMR din Covasna, la Ziua Națională cu eșarfa tricoloră

• publicat la: 3 decembrie 2014
Exemplu de urmat. Primar UDMR din Covasna, la Ziua Națională cu eșarfa tricoloră

Primarul UDMR din Vâlcele a participat la manifestările de Ziua Națională desfășurate în municipiul Sfântu Gheorghe purtând eșarfa tricoloră și însoțit de tineri îmbrăcați în costume populare secuești și românești.

Redacția cotidianului de limba română Mesagerul de Covasna a lansat o inițiativă în acest an prin care i-a îndemnat pe români să vină la manifestările de Ziua Națională însoțiți de un prieten maghiar. Potrivit redacției, inițiativa a fost foarte bine primită, multe persoane au răspuns apelului.

Printre cei care au  răspuns inițiativei noastre se numără  și locuitorii și conducerea comunei Vâlcele. Pe lângă primarii din Barcani, Sita Buzăului, Valea Mare, Hăghig, la manifestările de la Sfântu Gheorghe a participat şi primarul comunei Vâlcele, domnul Kovacs Laszlo. „Pe mine nu m-au ales doar maghiarii, ci şi românii sau romii, astfel că am  datoria, în calitate de primar, să-i reprezint pe toţi şi să fiu alături de ei la Ziua Naţională a României”, a spus primarul Kovacs Laszlo citat de Mesagerul de Covasna.

sursa Dan Tanasa

comentarii

de Tiberiu Vanca la 11 decembrie 2014 - 16:42

Primarul din Vâlcele,Kovacs Lazlo demn de admiraţia mea seamăna la chip cu primarul de Carei, poartă acelaşi patronimic cu iredentistul careian, dar între cei doi există deosebiri majore, primul, în raport cu al doilea, are şi minte şi bun simţ. Felicitări Kovács László!

Lasati un comentariu