Accident pe Ecoului. Bătăi la Foieni şi Sanislău

• publicat la: 23 august 2015
Accident pe Ecoului. Bătăi la Foieni şi Sanislău

La data de 21.08.2015, în jurul orei 15.40, Poliția mun. Carei a fost sesizată de către Spitalul Municipal Carei, despre faptul că la aceasta unitate a fost prezentată numita H. Ecaterina de 70 ani din Carei,  care a fost implicată într-un eveniment rutier. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la aceeași dată, în jurul orelor 14.40, conducătoarea auto O. Ioana de 30 ani din Carei, în timp ce conducea autoturismul marca Ford  la  intersecția  străzilor  Ecoului  și M. Sadoveanu, pe fondul efectuării manevrei de mers înapoi în intersecție și fără o asigurare corespunzătoare, a lovit bicicleta condusă regulamentar în spatele său de către H. Ecaterina.

După impact, O. Ioana a transportat victima la spital cu autoturismul personal pentru acordarea de asistență medicală. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea gravă a biciclistei, care după investigații preliminare a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; totodată i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 21.08.2015, orele 14:50, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei au fost sesizați prin apel 112, de către K. Agneta de 18 ani, domiciliată în localitatea Foieni, despre faptul că, în urma unei discuții contradictorii cu K. T. de 17 ani, din aceeași localitate, a fost lovită cu picioarele în zona abdomenului de aceasta și concubinul ei S. Ciprian de 24 ani, domiciliat fără forme legale în Foieni. Victima a suferit contuzii la nivelul hemo-toracelui drept. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

În data de 22.08.2015, Poliția Municipiului Satu Mare a fost sesizată prin apel 112, de către M. Ramona din Satu Mare, despre faptul că în aceeași zi în jurul orelor 10.00, C. Iosif de 62 ani din Satu Mare, dorind să curețe geamurile balconului de la apartamentul situat la etajul 2, a trecut din balcon pe schela metalică instalată la fațada blocului, iar într-un moment de neatenție s-a dezechilibrat și a căzut în gol pe spațiul verde din fața blocului. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma verificărilor ulterioare efectuate la U.P.U. Satu Mare s-a stabilit faptul că numitul C. Iosif a decedat la această unitate medicală, fiind depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de moarte violentă.

 

La data de 22.08.2015, orele 20.35, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați prin apel 112, de către I. Maria de 41 ani din Sanislău, despre faptul că în data de 22.08.2015 în jurul orelor 20.00, numitul C. Ștefan de 38 ani din aceeași localitate, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în incinta locuinței sale, a lovit-o pe fiica sa minoră, C. E., în vârsta de 15 ani,  aceasta suferind un traumatism în zona genunchiului drept. Totodată, ca urmare a agresiunii, victima s-a dezechilibrat, lovindu-se în zona occipitală de marginea unui pat. La fața locului a fost prezent un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale victimei și a transportat-o la Spitalul Municipal Carei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, viața nefiindu-i pusă in pericol. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, agresorul a fost condus la Secția de Neuropsihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Carei, având tulburări de comportament induse de consumul de băuturi alcoolice, unde a rămas internat.

comentarii

de Horia Mărieș la 23 august 2015 - 23:33

….conducătoarea auto O. Ioana de 30 ani din Carei, în timp ce conducea autoturismul marca Ford la intersecția străzilor Ecoului și M. Sadoveanu, pe fondul efectuării manevrei de mers înapoi în intersecție și fără o asigurare corespunzătoare, a lovit bicicleta condusă regulamentar în spatele său de către H. Ecaterina…..

Beteagă la cap O. Ioana asta.
Să i se ia carnetul.
Dă tăt!

Lasati un comentariu