Aur pentru careianul Vlad Turcu la Campionatul Naţional de Aruncări lungi

• publicat la: 28 martie 2016
Aur pentru careianul Vlad Turcu la Campionatul Naţional  de Aruncări lungi

Ce naşte din Campion…Campion este!

Începând de duminică, 27 martie 2016, Campionul Naţional la Aruncări lungi este careianul Vlad  Turcu.

Cu o aruncare de 62,83m , atletul Vlad Turcu a câştigat fără probleme titlul de campion naţional la aruncarea mingii de oină, categoria Copii 2 adica grupa 10-11 ani. Locul 2 la această categorie a fost adjudecat cu o aruncare de 48m.

Sâmbătă şi duminică a avut loc la Oneşti Campionatul Naţional de Aruncări lungi, etapa finală.  Careienii de la CSS LTC  au participat cu un lot format din Vlad Turcu, Stefania Bihari, Cătălin Mărnean, George Racolţa şi Lauenţiu Vădan, antrenori Ionică Mărnean şi Florin Turcu.

Şcoala careiană de atletism a confirmat din nou şi la finalul acestei importante competiţii avem un nou campion naţional, o medalie de bronz, un loc  4 , 5 şi 9. Rezultate deosebite pentru clubul  şcolar careian.

Medalia de Bronz a revenit lui Cătălin  Mărnean,categoria junior 3, cu o aruncare a suliţei de 45,81 m, antenor Ioan Mărnean.

La Disc, atletul George Racolţa, copii1, a revenit pe locul 4 iar Stefania Bihari, juniori 3, pe locul 5 la aruncarea suliţei. Tot la Disc, Laurenţiu Vădan s-a clasat pe locul 9.

Campionul naţional Vlad Turcu este fiul  fostului campion Florin Turcu, antrenor şi profesor de sport la Liceul Teoretic Carei. Aruncarea cu care a câştigat spune totul despre  potenţialul tânărului sportiv careian.

redacţia

comentarii

de microbist la 28 martie 2016 - 09:58

Felicitari baiatule! da stiu ca arunci ceva….Faina performanta!

de Horia Mărieș la 28 martie 2016 - 19:36

„Ce naşte din Campion…Campion este!” Bine spus.

Depun mărturie scrisă pentru posteritate că și tatăl lui Florin campionul, cel care este tatâl lui Vlad campionul, adică bunucul și fostul meu coleg de clasă Gheorghe (Ghiță) Turcu, a fost campion școlar al fostei regiuni Baia Mare la tetratlon.

Lasati un comentariu