Nu vă fie frică, Buletin de Carei nu pică!

• publicat la: 9 mai 2016
Nu vă fie frică, Buletin de Carei nu pică!

De 11 ani Buletin de Carei aduce în casele careienilor de pretutindeni informaţii reale despre viaţa de zi cu zi din mun.Carei.  Chiar dacă acest informaţii deranjează  o parte din administraţia locală aservită unui grup de interese, nu le pot contesta sub nici o formă tocmai datorită  faptului că sunt REALE. Documente  oficiale le susţin. Imagini cu starea drumurilor, a străzilor din tot oraşul aţi găsit numai pe Buletin de Carei.

Buletin de Carei a semnalat şi faptul că  tăierea panglicii inaugurale la locuinţele sociale  va fi cât mai aproape de data alegerilor iar repartiţia  a fost conform unor interese  şi mai puţin celor ce au  dreptul la ele.

De-a lungul anilor au fost situaţiii când varianta online a Buletin de Carei a fost atacată cibernetic şi nu a funcţionat câteva zile dar nu ne-am  descurajat ci dimpotrivă, am ştiut că suntem atacaţi pentru că suntem puternici şi avem tăria de a spune adevărul, de a spune lucrurilor pe nume.

Astăzi, 9 mai 2016, un nou atac  a avut loc asupra Buletin de Carei….site-ul dvs. a fost afectat de un atac cibernetic foarte puternic…se spune în comunicatul remis redacţiei de găzduitorul nostru.

În plină campanie electorală, ne aşteptam la astfel de metode din partea celor ce vor adânc îngropat orice adevăr despre cheltuirea banului careienilor, despre contracte acordate firmelor  din grupul puternic de interes, despre destinaţia creditelor accesate de primărie, despre faptul că se efectuează lucrări de construcţii fără toate avizele legale şi fără Buletine de analiză pentru gradul de tasare  şi în consecinţă se lasă asfaltul pe porţiunile unde a fost turnat recent, fără avize de depozitare moloz pe spaţiul public sau pe spaţiul verde de parcă oraşul ar fi un sat fără câini în care fiecare face ce vrea.

Buletin de Carei a fost mereu alături de careienii cei mulţi şi care nu fac parte din grupul de interese şi aşa va rămâne şi în continuare.  Atacurile de orice fel nu fac  decât să ne întărească convingerea că suntem pe drumul cel bun al dezvăluirilor ce deranjează pătura conducătoare.

Listele de semnături ce au fost depuse la Circumscripţia electorală 2 din mun.Carei sunt şi ele un motiv  de supărare pentru cei care au crezut că pot ajunge  să acceadă în funcţia de consilier sau primar  prin  minţirea careienilor  adică prin întocmirea listelor în mod fraudulos, fără a avea acceptul unora dintre careieni sau fără a menţiona data naşterii sau fără a avea domiciliul în Carei …

Nu vă fie frică, Buletin de Carei nu pică!

Curaj careieni, semnalaţi orice nereguli  deoarece aveţi şi drepturi nu numai obligaţii!

Sunteţi plătitori de impozite şi taxe locale şi aveţi dreptul de a circula în securitate prin oraş, de a afla pe ce se cheltuie banii vostri!

Buletin de Carei

comentarii

de careian la 11 mai 2016 - 15:29

Nu aveti unde sa picati !!
Mai jos ca voi nu e nimeni !

de albert la 11 mai 2016 - 17:19

adevarat ai spus! Buletin de Carei este baza!

de careian la 11 mai 2016 - 17:55

Curaj găină ca te tai ?

de valentin la 11 mai 2016 - 18:00

ati vrea voi sa scapati de buletinuldecarei da nu mor caii cand vor cinii!

Lasati un comentariu