Locuinţe ale primăriei fără apă în casă

• publicat la: 4 iunie 2016
Locuinţe ale primăriei fără apă în casă

Nu numai la adăpostul de noapte denumit de serviciul social  locuinţe de necesitate nu există posibilităţi  de asigurare a  igienei   zilnice a locatarilor.  Cei care locuiesc în locuinţele din fondul locativ al primăriei şi nu fac parte din grupul de simpatizanţi al  marii familii ce formează administraţia locală nu beneficiază de lucrări de întreţinere pentru locuinţele unde sunt chiriaşi . În unele dintre ele apa potabilă curentă există doar în curte…..

În această casă geamurile sun la fel de bătrâne ca şi la Şcoala Vasile Lucaciu dar dacă chiriaşii  îşi permit să   semnaleze acest fapt se trezesc cu geamurile sparte peste noapte.

Şi instalaţia electrică e la fel de coaptă ca şi geamurile, locatarii având pană de curent prelungită pe parcursul a zile întregi până au apelat la Buletin de Carei care a insistat la primărie ca să fie remediată defecţiunea.

La locuinţele din fondul locativ din curtea de lângă Cărţile funciare, acum 4 luni a fost dată jos tencuiala pentru a începe renovările dar nici până în ziua de azi nu au fost continuate deşi se află gard în gard cu serviciul DSPL al primăriei Carei.

Garajele din imagine datează din vremuri imemoriale, de pe vremea când în clădirea Parchetului şi a cărţilor funciare funcţiona Centrala telefonică a oraşului.

Pentru  locuinţele sociale de pe strada Tireamului încă nu au fost întocmite repartiţiile deşi listele au fost publicate de mai multe luni de zile iar articolul de prezentare a apartamentelor care sunt gata să primească chiriaşii  anunţa mutarea încă de luna trecută. Potrivit unor informaţii de la serviciul spaţiu locativ, momentan doar biroul tehnic poate da relaţii despre momentul mutării chiriaşilor, probabil după ce va fi  găsită soluţia pentru ca apa să curgă şi la etajul trei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu