În faţa evidenţei nu mai poate reacţiona nici cumătrul din presă

• publicat la: 15 august 2016
În faţa evidenţei nu mai poate reacţiona nici cumătrul din presă

Opinie de Carei confirmă- materialul despre reorganizarea învăţământului careian nu a apărut decât  pe un blog şi o publicaţie judeţeană de limbă maghiară nu şi pe site-ul oficial al  UAT Carei sau pe pagina acesteia de socializare. Un subiect de o asemenea importanţă pentru careienii care au copii elevi sau viitori elevi este tratat fără importanţă de UAT Carei.

Deranj mare în laboratoarele unde se clocesc denigrările şi  manipulările destinate  celor mai puţin informaţi. Opinie de Carei a sărit ca ars în urma apariţiei în Buletin de Carei a informaţiei legate de lipsa de comunicare a primăriei mun.Carei prin instrumentele sale oficiale pentru care alocă sume din bugetul local. Lipseşte din răspunsul  tendenţios   orice referire la neacceptarea amplasări în mun.Carei a bustului lui Mihai Eminescu deşi se făcea referire şi la acest aspect.

Din  materialul ce se doreşte a fi o replică când de fapt este o nouă răbufnire de  frustrare legată de faptul că nu poate sau nu reuşeşte să facă cunoscut adevărul,  reiese  că datele despre intenţiile primarului Kovacs legate de reorganizarea învăţământului careian nu sunt făcute publice de către Direcţia de învăţământ şi sănătate şi nici de către primăria mun.Carei prin site oficial sau pagină de Facebook.

Menţionăm că pentru administrarea celor 2 reţele de comunicare ale primăriei mun.Carei sunt plătite câteva persoane cu bani frumoşi din bugetul careian. Totuşi, primarul Kovacs evită aceste mijloace de comunicare şi le preferă pe cele  unde poate debita orice. Că doar un comunicat oficial nu poate cuprinde   orice  idee năzdrăvană a primarului dacă nu vrea ca ulterior să dea socoteală.

Se confirmă astfel încă odată că transparenţa de la primăria mun.Carei este un deziderat din ce în ce mai îndepărtat de administraţia Kovacs, în locul ei fiind apreciată denigrarea persoanelor  care nu au reţinere pe salariu, sunt independente financiar şi locuiesc în locuinţa lor proprietate personală, nu au datorii la buget şi nu au nevoie de  politică pentru a îşi asigura existenţa.

Buletin de Carei  nu are contracte cu primăria mun.Carei şi nu este finanţat de niciun partid politic, spre disperarea administraţiei Kovacs care nu poate demonta faptul că  face angajări pe cumetrii sau pe criteriul politic.

Surprinde tăcerea Direcţiei de  Învăţământ şi sănătate care  ar fi trebuit să comunice careienilor intenţiile legate de reorganizarea învăţământului  pentru ca părinţii să poată lua decizii în cunoştinţă de cauză legate de  orientarea copiilor  lor către una sau alta  dintre şcolile careiene.

 

Buletin de Carei

comentarii

de Dilema la 15 august 2016 - 17:58

Niciunde nu am văzut ca două ziare să se atace în acest hal unul pe altul. Păcat. Voi nu aveți altceva de păzit?

de careian la 15 august 2016 - 18:01

cine sa scrie la primarie romaneste corect? nu ati priceput ca asta e motivul pentru care nu dau comunicate? au angajat pe alte criterii decat competenta asa ca nu trebuie sa aveti asteptari de la un primar care ne cere sa ne platim impozitele dar el nu o face!

de Horia Mărieș la 15 august 2016 - 18:02

Proverbe românești:

* Laudă-mă gură, că ţi-oi da friptură, că de nu mă-i lăuda, nici mâncare nu ţi-oi da. *

* Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul. *

http://youtu.be/dws1-tVTGM8

„Opinie de Carei a depăşit 1,5 milioane de vizualizări. Careianul / 9 ore ago / Careianul dezinformat și mereu manevrat:

În cele aproape 11 luni de la înfiinţare, materialele publicate de portalul Opinie de Carei au fost vizualizate de peste 1,5 milioane de ori. Această performanţă (…) demonstrează că portalul nostru şi-a câştigat un loc bine meritat în preferinţele locuitorilor din Carei şi din zona înconjurătoare” . Portalul Opinie de Carei le mulţumeşte cititorilor săi (care consideră că este nevoie de o „presă de cumetrie în Carei) și mizează în continuare pe aprecierea lor.”

de toni la 15 august 2016 - 18:05

cine sa mai creada minciunile unui fin in cautare de loc de munca dupa ce a dat cu mucii in fasole la satmar?
fara dovezi e doar blablabla

de sany la 15 august 2016 - 23:35

Da ce va face finu când cade Kovacs….va sta la banchet pe terasa ..?? Cum sta si acuma zilnik face plătit din banii nostri

de Penibila la 16 august 2016 - 07:37

Pana cand noaptea stai capra in fata politicului, incasand-o intre buci sau la mumu, nu ai ce sa ne povestesti Daniela despre presa libera. Tu chiar nu realizezi in ce rahat traiesti si cu ce rahat improsti in toata lumea? Daca nu iti place in Carei, de ce nu mergeti in Oltenia?

de Buletin de Carei la 16 august 2016 - 09:29

Limbajul este binecunoscut careienilor si va caracterizeaza. Incitarile si injuriile au ramas singura voastra arma impotriva adevarurilor scrise de Buletin de Carei? Vremea ocupatiei hortiste a trecut cam de multisor asa ca nu mai puteti impune domiciliu fortat pentru cei care deranjeaza afacerile voastre din banul public. Am ratat cumva stirea prin care primarul Kovacs, presedinte al UDMR CArei si-a platit datoriile la bugetul statului care ii asigura un salariu?

de simisatmareanu la 16 august 2016 - 09:43

ati vazut ce curata e acum presa satmareana dupa ce a plecat maidanezul la Carei?
aveti grija daca va cere bani ca ramaneti fara ei pana la urma!

de Andrei la 16 august 2016 - 09:47

Rusine domnilor primari pentru decaderea morala de care dati dovada ! Sa inteleg ca nu suportati adevarul ?

de toni la 16 august 2016 - 09:52

la ce poti sa astepti de la un focista ratat si un koldus plina de datoriile adus in oras de pcr in locuinta lui zoli ca si bicicleta ca sa vina de la gara la crasna a cumparat altcineva pentru el…..daca nu era cumnatul de la ipl nu era nimic acest ados

de altul la 16 august 2016 - 10:22

De ce oare va ocupati numai cu prostii si cu lucruri ce stau in caracterul unui om slab. Poate chiar sunteti prea slabi si frustati dupa alegeri.Nu va baga nimeni in seama,din pacate!

de localnic la 16 august 2016 - 10:36

ideea a ca buletindecarei are dreptate si nu aveti ce face.
adevarul este ca primarul este datornicul careiului si are retinere pe salar…fain presedinte de partid un exemplu pentru careieni…oare de ce trebuie sa plateasca careienii impozite dar primarul nu plateste?
pentru ce plateste angajatii din primarie daca nu foloseste pagina de comunicare?

de Un roman la 16 august 2016 - 18:48

Pt ala care a comentat la 07:37. Tu chiar nu realizezi ce rahat mananci ,si inca o faci cu placere?Asa te adresezi unei femei bai dejectie umana,chiar atat esti de slab si neputincios incat

Lasati un comentariu