Afișaj electoral între noroaie și mașini

• publicat la: 17 noiembrie 2016
Afișaj electoral între noroaie și mașini

Calea Mihai Viteazu din municipiul Carei. Artera principală de intrare în oraș dinspre Satu Mare.  Printre noroaie și insule de verdeață în mijlocul trotuarelor remarcăm un panou de afișaj electoral rutier. Adică pentru șoferi că pietonii nu cred  să își pună în pericol  viața numai pentru a vedea oferta electorală pentru Alegerile Parlamentare.

Timid , parcă pentru a nu deranja liniștea dorită de grofii orașului, mai apare câte un afiș electoral. Mai mult în zonele centrale că în cartiere,  Dacian Cioloș rămâne unicul de pe  panourile de afișaj electoral. Au apărut până acum afișele PNL, ALDE și PMP, e drept doar ici și colo.

În rest, aceleași străzi obosite, pline de noroi când plouă și care ne aduc aminte de  ce fel de administrație avem instalată în Primăria care a dat interzis la Sala de Căsătorii  expediind-o la Centrul Social.De pe strada Tireamului și până pe Calea Mihai Viteazu sau strada Viilor același căi de acces moștenite  de la  primarii din  epoca de aur dar neconservate.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2016 - 04:16

Să vină alegerile parlamentare! Să ne mai și distrăm nițel, că prea e plictiseală mare:

https://m.youtube.com/watch?v=NJh-BwCdVoI

de MARCEL la 18 noiembrie 2016 - 09:02

Am decis sa votez cu candidatii ALDE ca sa schimbam ceva in orasul asta uitat de lume.

de emil la 18 noiembrie 2016 - 09:39

@ Marcel
Ce sa schimbati? Majoritatea etnica? Electoratul captiv al rmdiszno? Votul etnic? Ca sa se fi schimbat ceva, trebuia schimbat la locale. Orasul a ramas la fel. Si blocul ungarist.

de norbi la 18 noiembrie 2016 - 10:08

ce a facut alde pentru orasul carei? a dat locuintel sociale la pilele primariei si la cei cu salarii mari d eunde poate le pica si lor! a strigat cineva de la alde carei sa se repare drumurile??? numai in campanie iesiti la drum sa cereti voturile noastre???jozsef e angajat la vicele udemrist si voi cereti voturile pentru alde/?

de Horia Mărieș la 19 noiembrie 2016 - 09:43

Afișaje, stiri, reclamă electorale, reclamă comercială, etc.

Suntem anunțati de un careian informat care nu poate fi manevrat precum și de partenerul lui credincios din cadrul trustului de presă kovacsist (nu ne-am prins incă cine de la cine copiază/traduce – inclusiv fotografiile – și cum se împart lovelele sau șprițurile intre ei, dar chestia asta nu are nici un fel importanță), că „în data de 31 octombrie 2016, au fost date în folosință două noi unități de cazare luxoase și moderne în centrul municipiului Carei. Este vorba de Vila Karul și de Hotelul Central, amenajate în clădiri monumente arhitecturale, care au fost renovate conform planurilor originale din 1894. Cele două unități de cazare au fost înființate prin intermediul a două proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional (POR) 2007-2013.”

Pentru cei care vrând-nevrând mai trebuie să ajungă uneori și prin Carei, această veste nu poate fi decât una foarte bună, având in vedere relativa lipsă (uneori, este drept, și foarte rar) a spațiilor de cazare din Carei.

Ar fi fost util ca autorii să fi extins puțintel această știre prin care este clar câ nu pot fi manevrați, lămurindu-ne cu privire la portalul (site-ul) unde se pot face rezervările, la adresele de email, la numerele de telefon, la nivelul prețurilor practicate, etc.
Poate că o vor face cu altă ocazie, dar tot simultan și la unison.

de Horia Mărieș la 19 noiembrie 2016 - 09:53

P.S. Și totuși, finule sas, cel atât de scrupulos până la virgulele puse in propoziție sau in frază, chestia aia cu Karul, nu se scrie cumva corect Villa Karul? http://radiocluj.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/07/VILLA-KARUL-e1437129808488-820×300.jpg

Vezi maia că ai copiat greșit de la partenerul dumitale credincios cu care umbli mână-n mână, lână-n lână din trustul kovacsist de presă și o să suporți atât reproșurile respectivului, cât și oprobiul public. E pericol ca lumea (careienii) să zică despre dumneata că ești incult. N-ar fi de loc o chestie gigea.

de Ce bou la 19 noiembrie 2016 - 16:47

Stai relax Horica, acolo nu se va putea caza orice jeg dus cu pluta.

de reka la 19 noiembrie 2016 - 17:54

asa e acolo numai cei pentru care va plati jeno ca si la smekerii de la colt…acolo e numai pentru cei ce invart banii careienilor

de Horia Mărieș la 19 noiembrie 2016 - 20:44

@Ce bou

Stau foarte relax.

Când ai scris despre orice „jeg dus cu pluta” ai făcut trimtere explicită la propria dumitale persoană, adică la „Ce bou”?
Eu așa ințeleg lucrurile, dar aștept și confirmarea din partea dumitale.

de Horia Mărieș la 20 noiembrie 2016 - 06:07

@CE BOU

1. Sunt fericitul proprietar a trei apartamente aflate in municiuciul Carei.
2. Jenö a lu’ Kovács gróful de Asuaju de Jos, datornicul pe viață la fisc, precum si feuda lui, adicătelea UAT Primaria Municipiului Carei íncă îmi mai datorează si acum alte trei apartamente in Carei.

Bref: Cel puțin din aceste două motive, sper ca în intreaga mea viață să nu am nevoie să apelez la serviciile hotelurilor Villa Karul și Central din Carei. Cedez deosebita onoare de a le fi client celui care este fără doar și poate lașul josnic al Careiului fiindcă scrie comentarii în BdeC doar sub pseudonim (alias) și se autocaracterizează a fi un BOU, deși am aflat recent, tot de la @Ce Bou că aceste hoteluri nu sunt pentru cei ca dânsul, adică pentru „jeguri duse cu pluta”.
Ca să fie treaba foarte clară.
Și de data asta.

de Horia Mărieș la 22 noiembrie 2016 - 10:54

Da, are dreptate Călin Popescu Tăriceanu: “În procente, ALDE Satu Mare este cea mai puternică organizație din țară” 🙂

În procente, organizația ALDE Satu Mare, în formație cu vedetele Ovidiu Silaghi, Adrian Ștef și Marcela Papici are aprope 50%.
Idem la Carei.

Adică mâna îndoită până la cot, cu pumnul strâns.

http://jurnalul.ro/thumbs/big/2015/12/09/durerea-la-nivelul-cotului-cauze-tratament-prevenire-18522932.jpg

Lasati un comentariu