Să ne aducem aminte. Ianuarie 2016 şi Ianuarie 2015

• publicat la: 29 ianuarie 2017
Să ne aducem aminte. Ianuarie 2016 şi Ianuarie 2015

Acum un an, în Sala de şedinţe a Consiliului Local Carei a  avut loc  întrunirea  ATOP. Alături de preşedintele ATOP de atunci, consilierul judeţean Iosif Pinter, au mai participat subprefectul Alfater Tamas, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Vlad Florentin , Moisa Mircea de la IJ Jandarmi,  comandantul Dan Gheorghe, şeful ISU, cms. Dinu Urâte , comandant Poliţia Municipală Carei, primari şi şefi de post din 12 comune situate în zona Careiului.

S-a vorbit mult, s-a  discutat despre probleme ce trebuiesc rezolvate ….La un an de zile după acest eveniment , Buletin de Carei vă propune să recitiţi  discuţiile purtate la Primăria Carei  ca să vedem cât din ce s-a  semnalat a avut finalitate.

ATOP la Carei. Primarul vrea adăpost zonal pentru câini. Drumurile din Ianculeşti mai aşteaptă

http://www.buletindecarei.ro/2016/01/atop-la-carei-primarul-vrea-adapost-zonal-pentru-caini-drumurile-din-ianculesti-mai-asteapta.html

Luna ianuarie  să fie oare luna scenariilor regizate de Primăria Carei  pentru  distrugerea opoziţiei? Şi în cursul anului trecut am avut parte de  circ ieftin la dezbaterile proiectului pentru aprobarea excedentului bugetar de la Spital. Deşi consilierul UDMR Brem Arpad a votat împotrivă cel blamat şi arătat cu degetul a fost preferatul presei de casă a primarului, consilierul Ilie Ciută.

Scenariu ieftin iniţiat de Primăria Carei. Consilierilor nu li se oferă materialele integrale. Cenzura funcţionează şi la CL

http://www.buletindecarei.ro/2016/01/scenariu-ieftin-initiat-de-primaria-carei-consilierilor-nu-li-se-ofera-materialele-integrale-cenzura-functioneaza-si-la-cl.html

Tot la final de ianuarie dar în anul 2015, primarul motiva refuzul de a amplasa bustul regelui Ferdianand în părculeţul din faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei  prin faptul că există un perimetru doar unde se pot amplasa busturi româneşti!

Ministerul Culturii din România girează amplasarea busturilor în Carei pe baza „istoriei şi mentalităţilor locului” ?

http://www.buletindecarei.ro/2015/01/ministerul-culturii-din-romania-gireaza-amplasarea-busturilor-in-carei-pe-baza-istoriei-si-mentalitatilor-locului.html

 

Buletin de Carei

comentarii

de marin la 29 ianuarie 2017 - 21:02

ce va mai mirati?
primarul plateste redactorii ca sa faca scandal si sa nu se vada ce face el si olaios. fotbalistu baga pirandele ca femei de srvici dupa ce dau proba de oral. ca la casa de ajutor reciproc.

de ma-ta la 30 ianuarie 2017 - 14:18

D-na Ciuta va faceti dumneavoastra averi palate si masini, din 10 milioane pe luna? Nu cred, asa ca ciocul mic. Si daca tot va plangeti de drumurile din Ianculesti refaceti-le din banii proprii, cred ca aveti destui bani. Si incetati sa mai fiti nationalista, ce faceti se dumneavoastra se numeste ipocrizie. Acest pamflet numit ziar ar trebui sa uite de existenta. Sunteti subiectiva si va spuneti doar parerea dumneavoastra nu a cetatenilor, scroafa lacoma dupa bani si putere.

de Horia Mărieș la 30 ianuarie 2017 - 14:47

Nu mai căutați alte explicații! Pierdeți vremea.
Le aveți mai jos.
Culmea, ele nu sunt scrise de mine.
De data asta.

http://jurnaluldesatumare.ro/opinie-sorin-oros/sorin-oros-tara-saraca-politicieni-bogati/

de Buletin de Carei la 30 ianuarie 2017 - 14:57

Nu trebuie sa fiti complexat pentru ca nu ati reusit sa faceti ce doriti in viata. Limbajul folosit este caracteristic unei anumite persoane la fel de frustrata si complexata pentru ca nu s-a realizat pe plan profesional. Doamna Ciuta nu mai era demult lasata sa scrie daca nu avea averea dobandita prin munca. Nu e de ici de colo sa ai firma de productie de 25 de ani. Spre deosebire de domnul primar care se plimba cu masina altora si locuieste in casa altora dupa ce a falimentat 4 firme de mobila,doamna Ciuta are la vedere provenienta tuturor bunurilor. Nu trebuie sa fiti asa suparat pe viata. Ar trebui sa va bucurati ca cineva ofera locuri de munca careienilor, ca cineva este cu plata la zi a impozitelor pentru ca angajaţii din primărie să îşi poată încasa salariile şi la fel şi PFA. Sunteti deranjat că Buletin de Carei a scris despre lipsa claselor de profesionala în limba română in anul scolar 2016-2017 pentru meserii ca ospătar si vânzător sau că am scris despre intenţiile primarului de desfiinţare prin comasare a şcolii Vasile Lucaciu? Dacă sunteţi deranjat ieşiţi în stradă la protest sau protestaţi la cabinetul primarului, al viceprimarului, aveţi acest drept. Puteţi lua şi tuia din jurul Monumentului Ostaşului Român dacă vă plac şi să îi plantaţi în jurul busturilor pe care le apreciaţi. Un oraş european cum este Careiul nu alocă nici un leu pentru renovarea bustului unui Erou Naţional, mai mare ruşinea. Puteţi să protestaţi si împotriva dirijării a 15 miliarde de lei din banii oraşului către executantul asfaltării din 2011 care n ua respectat condiţiile din caietul de sarcini dela licitaţie …ce de renovări se putea face din aceşti bani…şi dacă primarul ar plăti datoriile de miliarde la buget am avea alte salarii pentru profesori şi medici. tot din banii oraşului se cumpără cai de rasă pentru doamna de la grajdul din parc aşa că puteti cere de la primărie ceva bani dacă vă lipsesc. Poate veţi avea mai mult noroc decât fetiţa cu proteză oculară care nu este ajutată şă meargă la tratament în SUA şi de la care primarul reţine 9 mii de lei ce i se cuvin de drept după cum a constatat ITM SM. Curaj, cu înjurăturile nu rezolvaţi nimic. Am văzut că postaţi din acelaşi loc dar sub alte nick uri…sper că nu vă ruşinaţi de identitatea dvs….

de Horia Mărieș la 30 ianuarie 2017 - 17:08

Breaking News:
Primarul municipiului Carei a câştigat marele premiu la loto!
Este invitat de Mircea Govor la Nord-Vest TV la emisiunea „Politica sătmăreană” şi întrebat:
– Ce veţi face cu atâţia bani?
– Păi o să-mi plătesc datoriile la fisc!
– Bine, dar cu restul ce faceţi?
– Restul dă-i încolo, să mai aştepte…

Lasati un comentariu