Pagina oficială a UAT Municipiul Carei funcţionează aproape de cota de avarie deşi careienii plătesc pentru întreţinerea ei

• publicat la: 16 februarie 2017
Pagina oficială a UAT Municipiul Carei funcţionează aproape de cota de avarie deşi careienii plătesc pentru întreţinerea ei

Pagina oficială a UAT Municipiul Carei funcţionează în continuare la mai puţin de jumătate din capacitatea prevăzută a sa. Faptul este cu atât mai curios cu cât există personal angajat şi plătit pentru a se  ocupa de administrarea la zi a acestuia.  Politica promovată de administraţia locală este de a ajunge cât mai puţină informaţie la locuitori sau doar cea care se doreşte a fi făcută cunoscută. Nimic în plus. Intraţi pe www.municipiulcarei.ro şi urmăriţi  secţiunile din drepta paginii.

După semnalările Buletin de Carei legate de erorile şi lipsurile din HARTA CAREI aceasta a fost retrasă de pe site de mai mult de o săptămână, probabil este în lucru. La capitolul Investiţii publice, ultimul an despre care avem informaţii este  2012. La secţiunea   ,,Achiziţii publice,,   anul la care a încremenit este 2013 spre deosebire de  ,,Acte şi Probleme,, o secţiune total Goală!

Pagina  ,,Raport AC.Conducere,,   este la fel de goală ca precedenta. La  ,,Consiliul Local,,    avem un Regulament de funcţionare din 2012.  Hotărârile au rămas la luna august 2016,  Ordinea de zi este la zi, iar minutele şedinţelor au rămas tot la luna august 2016. Pentru cei care nu sunt la curent cu vechile denumiri ale Proceselor Verbale, le aducem la cunoştinţă că acestea se numeau ,,minute ,,   termen folosit în continuare de adminsitratorul site ului www.municipiulcarei.ro.

La   ,,Evidenta persoanelor,, foaia este de un alb orbitor.

La Documente Publice, foaie albă. La Certificate de Urbanism avem  situaţia  cuprinsă între anii 2012 şi 2015, idem şi pentru Autorizaţii de construcţie.  La Bilanţ avem  situaţia de la 30.06.2016. Buget final  şi cont de execuţie…lipsă.

Subregistrul datoriei publice…..NUD. Secţiunea ONG uri…Goală. La ,,Cultură şi Turism,, sunt active doar Castelul şi oraşe înfrăţite. La Educaţie şi învăţământ, Consiliile de administraţie prezentate  datează din anul….2014.

Dacă  daţo click  la categoria buget de la Educaţie veţi fi aruncaţi  direct pe prima pagină….

La Datorii publice documentele sunt semnate la Director Economic de Gindele Emese deşi postul este vacant în Organigramă.

Un talmeş balmeş cum numai la UAT Municipiul Carei poţi găsi. Că doar este  primăria unde se  poate întocmi  Raport de Specialitate pentru şedinţele de Consiliu Local  chiar în timpul şedinţelor. Este primăria unde directorul de la Direcţia de învăţământ  lucrează de anul trecut în Ungaria că doar are aprobat concediul fără salar şi cartea de muncă o are tot la UAT Carei. E primăria unde lucrează familii întregi şi mai şi fac afaceri cu UAT Carei sau  îşi repartizează locuinţe sociale la copii.

De ce s-ar deranja atunci UAT Municipiul Carei să ofere locuitorilor de la care colectează impozite informaţii la zi?

 

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu