Anul performanţelor pentru careianul Denis Ţicle. Niciun anunţ pe pagina Primăriei Carei

• publicat la: 17 iulie 2017
Anul performanţelor pentru careianul Denis Ţicle. Niciun anunţ pe pagina Primăriei Carei

Se pare că anul 2017 este pentru  sportivul careian Denis Cristian Ţicle anul performanţelor. Este anul în care a devenit Campion Balcanic în Turcia la aruncarea suliţei  dar şi Campion al României la categoria lui de vârstă.

Performanţele atinse i-au  permis să facă parte din lotul României care s-a deplasat la Campionatele Mondiale de cadeţi din Kenya. La prima sa participare  la un Campionat Mondial  s-a clasat pe locul 10.

E mult, e puţin? Cert este însă că acest rezultat este de departe cel mai bun din istoria atletismului  şcolar judeţean.

Buletin de Carei a ţinut mereu  aproape cititorii de rezultatele atleţilor careieni dar  nu numai. Rezultatele deosebite ale copiilor careienilor  sunt motiv de bucurie şi mândrie  totodată pentru fiecare dintre noi.

Nu ştim cum se face însă că tocmai cei care ar trebui să fie primii care să aprecieze  rezultatul sportivului nostru careian, rezultat unic la nivel de judeţ,  se fac   că nu văd şi nu aud  nimic. Am putea să ne gândim şi la faptul că mai marii oraşului şi ciracii lor nu citesc Buletin de Carei dar  ieşirile lor  colerice ne dovedesc contrariul.

Materialul publicat la data de 12 iulie 2017 , seara, despre Şcoala de vară de  la Satu Mare  a fost  deja contestat la Muzeul Judeţean în data de 13 iulie 2017 şi mai apoi pe blogul finului primarului, locul unde acesta s-a declarat revoltat de distincţia primită de un cetăţean nativ careian.

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/medalia-invidiata-sau-acapararea-muzeului-primarul-las-al-careiului-care-se-ascunde-mereu-dupa-presa-de-casa.html

Revolta  primarului  din Carei împotriva unui  careian a fost completată de omiterea oricărui anunţ  pe pagina Primăriei Carei despre  performanţa lui Denis Ţicle, atletul careian care arunca suliţa la Nairobi cât să urce pe poziţia a zecea la nivel mondial.

http://www.buletindecarei.ro/2017/07/atletul-careian-denis-ticle-clasat-pe-locul-10-la-mondialele-de-la-nairobi.html

Atletul elev careianul  Denis Ţicle antrenat de fostul campion balcanic careianul  Florin Turcu nu merită măcar felicitări şi un mic anunţ pe pagina Primăriei despre performanţa sa? Pentru câţi bani încasează  cei angajaţi a  întreţine paginile Primăriei cu informaţii de interes local nu se face ca tocmai elevul Liceului Teoretic  Carei să fie omis.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu