Prezenţe deosebite la Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun Carei 2017

• publicat la: 15 decembrie 2017
Prezenţe deosebite la Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun Carei 2017

Duminică, 17 decembrie 2017 , de la ora 17,30 sunteţi invitaţi la cea de-a IV-a ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun organizat de ASTRA Carei în colaborare cu Direcţia de Cultură Carei.  O nouă ediţie în care veţi putea asista la un spectacol oferit de grupurile de colindători care duc mai departe tradiţiile noastre strămoşeşti. Veţi avea ocazia să urmăriţi datini din judeţul Sălaj prezentate de Ansamblul Poiana din Ciumărna dar şi din  mediul rural al judeţului Satu Mare.

La această a IV-a ediţie îi vom avea din nou ca oaspeţi pe colindătorii jandarmi precum şi corul parohiei Sanislău. Nu vor lipsi grupurile de elevi din localităţile învecinate  dar şi  prezenţe surpriză. S-au înscris până acum 12 grupuri de colindători şi păstrători de datini şi obiceiuri de Crăciun.

Sunteţi aşteptaţi la un regal de colinde şi datini în sala mare a Castelului Karolyi din Carei.

Organizatorii

comentarii

de sanda la 17 decembrie 2017 - 13:58

iau au disparut afisele cu festivalul de datini de pe gardul de la castel si din fata de la castel …numai cele unguresti si ale primariei au loc cele romanesti trebe ascunse!!! rusine primaria Carei!!!!

de gheorghe la 17 decembrie 2017 - 23:07

Am fost la acest spectacol desi nu sunt de acord de multe ori cu articolele publicate de doamna Ciuta vreau sa zic doar atat .FELICITARI DOAMNA DANIELA CIUTA PENTRU ORGANIZAREA ACESTUI EVENIMENT

de mircea la 19 decembrie 2017 - 19:56

un eveniment deosebit!suntem mandri ca sunt si la Carei astfel de festivaluri de datini!

Lasati un comentariu