FOTO. Desfăşurare de forţe de ordine pentru vizita viceprimarului din Carei în cartierul rromilor şi împrejurimi

• publicat la: 26 aprilie 2018
FOTO. Desfăşurare de forţe de ordine pentru vizita viceprimarului din Carei în cartierul rromilor şi împrejurimi

Astăzi, 26 aprilie 2018, de la ora 10,00, viceprimarul Keizer a efectuat vizita de lucru în zona Bârsan-Dr.Marinescu promisă participanţilor la Dezbaterea Publică din data de 25 aprilie. 3 maşini  ale MAI  pline cu jandarmi şi poliţişti l-au însoţit pe viceprimar pe tot parcursul vizitei. În această zonă Primăria Carei doreşte să construiască locuinţe sociale pentru 56 de familii fapt ce a declanşat oprobiul locuitorilor.

În maşina sa cu şofer, viceprimarul i-a avut alături  pe şeful Poliţiei Locale şi pe fostul consilier personal al primarului, acum plătit pentru servicii de publicitate şi informare.

 

Viceprimarul a ascultat toate plângerile locuitorilor din zonă. Majoritatea au fost persoane în vârstă care îşi lucrează conştiincios grădina dar afirmă că la vremea culesului vin rromii din jur.

Furturile semnalate au fost  cap de afiş la plângeri dar nu au lipsit nici semnalările despre  muzica care urlă mai tot timpul sau incendierea containerelor de gunoi. Toţi locuitorii contribuabili au semnalat faptul că le este pusă în pericol siguranţa personală şi a familiilor lor.

Unele familii au ţinut să arate personal viceprimarului modul cum au fost efectuate asfaltările. Datorită supraînălţării fâşiei de asfalt, apa pluvială le intră în curţi şi le distruge casele proprietate.

Momentul culminant a fost cel în care mai multe familii de pe strada Dr.Marinescu au semnalat faptul că au trecute persoane necunoscute pe adresa lor!

Cazul semnalat de Buletin de Carei în cursul zilei de ieri nu este singular. Am mai întâlnit aici şi alte familii care au astfel de necazuri. Despre cazul relatat în 2012, când familia Ambruş a decoperit că mai are 13 persoane în spaţiul locativ vă informăm că a fost nevoie de 6 ani adică ŞASE ANI pentru a scăpa de necunoscuţi!

Potrivit celor afirmate de  persoanele venite la întâlnirea cu viceprimarul, aceşti necunoscuţi care apar în spaţiile locative ale unor contribuabili oneşti  APAR şi pe listele de votanţi de la alegeri!

Chiar nu doreşte NIMENI să instaureze ordinea în Republica de la Carei?

Vineri, 27 aprilie 2018, va avea loc şedinţa CL unde peOrdinea de zi figurează şi aprobarea proiectului pentru construirea de locuinţe sociale în zona Bârsan- Dr.Marinescu dar şi Petiţia depusă de locuitori împotriva aprobării unui astfel de proiect.

Lasati un comentariu