Imnul Careiului te trimite gratuit la un concert de jazz

• publicat la: 20 aprilie 2018
Imnul Careiului te trimite gratuit la un concert de jazz

Trupa americană de jazz MIKE PARKER’S TRIO THEORY va concerta duminică, 22 aprilie, 2018, de la ora 18.00 la Sala teatrului municipal Carei. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Bilete pot fi achiziționate în avans de la Centrul Cultural sau la fața locului, în ziua concertului. Este prima trupă de jazz americană care susține un spectacol în municipiul Carei.

Pentru cei care sunt dispusi să răspundă la o întrebare simplă adresată de Buletin de Carei oferim câte un bilet gratuit. Este vorba despre 4 bilete.

Intrebarea este : Cine a compus Imnul Careiului?

https://www.youtube.com/watch?v=unLisV3x4Ag

Primii 4 care vor răspunde corect la întrebare vor primi bilete gratuite la concertul de jazz de la Carei al Trupei americane  MIKE PARKER’S TRIO THEORY care va avea loc duminică de la ora 18,00. Răspunsurile le puteti trimite pe adresele redactiei Buletin de Carei

redactie@buletindecarei.ro sau buletindecarei@yahoo.com.

 

Proiectul Mike Parker Trio a debutat în 2011, când Parker, la 23 de ani, a înregistrat primul album, „Prelude” în New York, cu puțin timp înainte de a pleca în Europa. Acum formula pe care se axează proiectul lui Mike Parker este de trio, în care îi are alături pe Slawek Pezda (tenor sax) și pe veteranul cvartetului Kurt Ellington, Frank Parker la tobe, de două ori nominalizat la Grammy. Trioul a pornit într-un turneu maraton de 27 de concerte. De atunci au cântat în total peste 200 de concerte în 12 țări, din Țările Baltice până în Balcani. Cel mai recent disc al lor se numește „Alive out there“.

Lasati un comentariu